Tema za Maestrov kurac

1. Frojd bi imao ponesto reci da je ziv i da moze kojim slucajem da vidi ovu temu

2. Maestrov kurac ne izgleda ko da izbacuje pravu belu spermu nego onu vodenjastu sto imas u 5. osnovne.

3. Rolke se vracaju u modu

4. Pezose tvoje mišljenje me interesuje o debljini i dužini ovog kurca

5. Miki sa ovim bebastim prozivkicama haha slatko.

Gde su ljute glave vukajlije da izmaltretiraju do samoubista, ne vidim ih nigde?

6. Ne zaboravi tvrdocu

7. Reme se javio samo sa lol pa nam je jasno sta misli

8. Maestro nije bila poenta da je neko hteo da te maltretira do tog stadijuma, vec da ce se to desiti zbog malo maltretiranja koje ces ti da preuvelicavas.
    I stvarno se obrezi ovo je zdravstveni problem.
    I onaj tepih bi mogao da zamenis kriminalno je ruzan.

9. Ovo je trebalo ovom forumu, ovom sajtu, ovako će ovi što kukaju prikupiti nove članove da dođu da sajt "oživi" hahahahhaha

jebi bre kako stigneš, jebi ne vadi!

10. Iskreno, Maestro ovdje vodi. Izasao kurac, vi utihnuli sa komentarima kao da imate manji

11. pa iskreno, duzina deluje ok nmg da procenim koliko je u cm al nije mali, ali glavic je bas ko brokoli neki skuvani

12. Ma nategnuto je ovo bas

slabo se razumes u kurceve, ovo je polutka, nista tu nije nategnuto

13. Reme se javio samo sa lol pa nam je jasno sta misli

Šta je lepi, nisi izdržao da me ne spomeneš?
    Pašće u bedak ako mu još neko kaže da treba da se obreže, lol.

14. Mali mu je kurac,samo uzmeti u obzir visinu Maestra.A pogotovo sto je tanak i mekan i pretuzni glavic.

15. Okej je kurac duzinom cini mi se ali tebra gdje ti je vena po kurcu, jel imate vi venu na kurcu onu gigantsku

16. Meni smešno samo koliko je lik povodljiv u želji da se dokaže. Lol.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.