Maestro nije bila poenta da je neko hteo da te maltretira do tog stadijuma, vec da ce se to desiti zbog malo maltretiranja koje ces ti da preuvelicavas.
I stvarno se obrezi ovo je zdravstveni problem.
I onaj tepih bi mogao da zamenis kriminalno je ruzan.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Frojd bi imao ponesto reci da je ziv i da moze kojim slucajem da vidi ovu temu
Maestrov kurac ne izgleda ko da izbacuje pravu belu spermu nego onu vodenjastu sto imas u 5. osnovne.
Rolke se vracaju u modu
Hahahah
Rolka realno
Turtleneck dick
Pezose tvoje mišljenje me interesuje o debljini i dužini ovog kurca
Miki sa ovim bebastim prozivkicama haha slatko.
Gde su ljute glave vukajlije da izmaltretiraju do samoubista, ne vidim ih nigde?
Ne zaboravi tvrdocu
Reme se javio samo sa lol pa nam je jasno sta misli
Maestro nije bila poenta da je neko hteo da te maltretira do tog stadijuma, vec da ce se to desiti zbog malo maltretiranja koje ces ti da preuvelicavas.
I stvarno se obrezi ovo je zdravstveni problem.
I onaj tepih bi mogao da zamenis kriminalno je ruzan.
Ovo je trebalo ovom forumu, ovom sajtu, ovako će ovi što kukaju prikupiti nove članove da dođu da sajt "oživi" hahahahhaha
jebi bre kako stigneš, jebi ne vadi!
Iskreno, Maestro ovdje vodi. Izasao kurac, vi utihnuli sa komentarima kao da imate manji
pa iskreno, duzina deluje ok nmg da procenim koliko je u cm al nije mali, ali glavic je bas ko brokoli neki skuvani
slabo se razumes u kurceve, ovo je polutka, nista tu nije nategnuto
Šta je lepi, nisi izdržao da me ne spomeneš?
Pašće u bedak ako mu još neko kaže da treba da se obreže, lol.
Brokoli aghahah
Mali mu je kurac,samo uzmeti u obzir visinu Maestra.A pogotovo sto je tanak i mekan i pretuzni glavic.
Okej je kurac duzinom cini mi se ali tebra gdje ti je vena po kurcu, jel imate vi venu na kurcu onu gigantsku
Meni smešno samo koliko je lik povodljiv u želji da se dokaže. Lol.