Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Stabilan i relativno normalan, nisi, jer se ponašaš ko najobičniji klinac od 12 i po godine kad mu nikne žbunić tamo dole pa se hvali drugarima sav usplahiren i poletan ko da oni to nemaju jbt.
Ovo. Meni je smešno što je uspeo da bude toliko isprovociran da okači fotku kurca na forum u 25. godini, da bi se dokazao nekim imaginarnim ljudima.
Što se kurca tiče, kurac ko kurac, jedino sa zdravstvenim problemima.
Fimoza je otezano prevlacenje kozice preko glavica, nekad i onemoguceno. Boli pri erekciji a ako ga silom navlacis moze ti pukna onaj spoj sto vezuje glavic sa kozicom, nznm kako se zove tacno
Maestrov kurac je tanak kao kolibrijev kljun
Mislim da sam zabetonirao svoj status na vukajliji ovom komadinom mesa. Uzivajte ljudi odoh
Resi tu fimozu maestro i zlatan si
Jesi, i zvanično si najveći degenerik ikada na sajtu.
Maestro obrezi to i pridruzi se klubu u kojem te za sada samo ja cekam.
I ja isto plidu
Ziko ako je tako onda Maestro nema taj problem ili? Ne Maestro kao Maestro nego precizno ovaj kurac sa slike
Ono jes bilo smesno kad je bombas kacio sliku trenerke da se dokaze Tilmu, ali ovo je...
Nema ti zajebancija mimoza fimoza, skines prepucij i boli te kurac nikakvih problema
Niko nije dao ocenu btw.
Ne znam box, meni deluje da ima, mada on tvrdi da nema, mislim nije to sramota, to ima bas brda ljudi
2/10 ocena od mene i budi srecan sto je 2 uopste,iskreno.
Nemoj ici maestro, treba nastaviti obitavati na ovom sajtu sada kada si kurac objelodanio. Nije hrabrost otici sada i u zemlju propasti
kategorije za ocenjivanje pa prosek
Duzina
Debljina
Volumen
Glavic
Zdravlje Kurca
Energija Kurca
3,2,1 sad
hahah houltu bas poliva
Ja bih i boju dodala na spisak. Inace super kriterijumi.
ocena stabilna 8/10 da je siri samo za milimetar i da ima venu bila bi cista desetka
2 samo zato sto duzina nije bas mikro iako je prilicno mali s obzirom na to koliko je nizak i na ovaj ugao gde se potrudio da izgleda najveci sto moze.Tankost,mekanost i bejbi glavic nije mogao sakriti.