Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
vise niko nece smeti da napada maestra, ako se to desi ovaj samo postavi sliku kurca i ucutka ga
Jbg Maestro morate da se dogovorite jel se razumem u kurceve ili se ne razumem.
Ne mozete da me zovete i kurvom i nepoznavaocem kurceva kako vama to odgovara.
Mislio sam da nema muskarca koji nema tu vencugu. Zajebo sam se
https://i.postimg.cc/htV42vgH/images-R63-XG33-E.jpg
labokv,pa nije ovo tip kurca koji moze pomoci,nije ni preteci cak,mozes ga i pipnuti,neces biti gej jer je toliko bezopasan
Oslepeo brat u mraku
Sojo cudi me da nisi ovaj kurac okarakterisala kao glatki. Izgleda isto kao da ga je cuvao u utrobi i sada mu se prvi put digao jbt vene nema po kurcu
labokv ahahhahahahahhahahahhahahahahahhahah
Imam venu ali kad se digne do kraja ofc. Pretvrd mi je kurac u erekciji, udara u pupak i nema kozicu preko glavica. I to cemo pokazati ovde polako samo, da vam ne nabijam komplekse bas do te mere
Ma Maestro je nizak, plus je slikano ovako pred ogledalom da izgleda vece. Kurac koji stoji ovako ko koplje nije bas pohvalna stvar. Nije mu mali, prosecan je. Samo je tanak i ima taj zdravstveni problem.
hahahahha labo rekao ono sto svi misle u sebi ali niko ne sme da kaze
Soja upravo dobila samar jer me nazvala niskim a njen decko reme je iste visine a pritom ima i manji kurac
au maestro, neverovatno koliko si ti u deluziji dečače. ne mislim na kurac konkretno sada, već na tvoje odobravanje kačenja slike istog, neverovatno koliko u stvari nemaš srama ič kad je sujeta neka u pitanju, a i ta sujeta poznata iz samo tebi nekog razloga, ne znam zaista o čemu se tu radi, niti želim da znam.
Stabilan i relativno normalan, nisi, jer se ponašaš ko najobičniji klinac od 12 i po godine kad mu nikne žbunić tamo dole pa se hvali drugarima sav usplahiren i poletan ko da oni to nemaju jbt.
nadam se da nepricamo da je ovo sad jos kurac za nabijanje kompleksa jbt???
nije mikro penis, solidna duzina tela, doduse malo je tanji plus iliti bolje reci minus je svako baby glavicj
A zar Mimoza nije ono kad ne moze da se zavrne kurac uopste i mokraca izlazi pod pritiskom i onako naduva kozu ko balon ahaha
Nije ni tanak, samo je nekako bezivotan
Ko ima veci nek okaci ovde
Boja je isto nezna dosta. To moze biti plus, moze biti minus, solidno zavisi od preferencija. Ali ovo je jos poznato kao anemicni penis.
Ko na Vukajliji ima bas debeo kurac?
gospode boze sta sam propustio