Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ahahah top
jbg maestro samo dokazujes teoriju o sebi govoreci to
nisam ni bio svestan kakav kurac imam dok nisam dobio neku potvrdu ovde od vas...
iako ti je vecina reklo da ti je pretanak kurac, sa borovnica glavicem, al ruku na srce solidna duzina...i onda kao aste glupi to mi je spusten ju ju kako ne vidite da je spustena polutka, pa nemoj tako
Ok je Prove ortak si Remeu iako se nenasmeješ na svaku foru upućenu maestru. Čak i Soja gospodja gospocki sliku ispostovala laze narastao cao poz
Jel moze posle pisanja da lizne glavić?
Brt msm da svako treba da se uzdrzi od komentara da je ovo solidan kurac, zato sto odmah pomislim da je to zato sto je vlasnik istog takvog, a msm da su svi u tom fazonu.
Ovo je prosecan kurac, sa problematicnom kozicom koji cesto nije funkcionalan kad je seks u pitanju jer je prebolno, malo tanji od proseka, sa malim glavicem.
Znaci prosecan kurac, ali miljama iza desetke bilo kakve.
Morao je kurac biti umanjen 10 puta da bi stao na sliku hahahahha
Nema vaskularnosti maestro
Jebes kitu bez zila
Sad cu da probudim moju devojku sto lezi pored mene da je pitam kako je funkcionalan
Taman strim
Pa jebeš mu mater Sojo, solidan i prosečan mu dodju na isto :)
Jebes svoju kitu od 12 centi dobri moj prove
Ludnica veceras bila kako god da okrenes. Zivi bili braco i sestre
Dajte top 5 kurceva iz kafane.
Hahaha bedo i kita mi veća od tvoje
Zar solidan nije dobar?
Ono kao nije vrh nije ni lose, malo bolje nego sto bi trebalo.
Mada sam se i u tom slucaju sjebala. Tako da ono... htela sam reci prosecan, daleko od vrhunskog, to je to.
Niko ti ne veruje prove
Tanak kurac pun govan
Nije vrh, nije ni loše - baš dosta liči na prosek.
E maestro, idi sa sajta posle ovoga
Pozdrav veliki PredraŽinju velikom gospodinu
solidan je ono vise, uuuu matori pa solidna ti kurcina tapš tapš po ramenu
prosek je ono vise, a šta da ti kažem matori, prosek kurac nit tamo nit vamo, ono ok, šta ja znam.