Tema za Maestrov kurac

1. ali zasto imas ovaj pogled ''jao, sta li ce reci drugi'' stalno xD

2. Pricaju da Somi i Olanik imaju najtvrdje,najdeblje i najvece kurceve.

3. Ništa manji pozdrav za mladenovačkog pastuva.

4. I sam znas da ovo nije prosek ;)

5. Glavic treba da je dosta veci. Meni je obrezan kurac pa kad stavim vrh kaziprsta uz dno glavica, glavic mora da ga prekrije i prelazi jos. Kod tebe toga nema cak i kad bi bio obrezan glavic ti je kao uklesan u korijen kurca

6. da olanik je kacio kurac kad sedi bas bas kurcina jbg, al lik ima 2metra svakako....i plus je na slici imao 19 godina

7. To ti se cini plidu jer nije puna erekcija

8. Inace sam mislio da je ocigledno da imam veliki kurac jer imam taj big dick energy

9. Ne brt tripujes.
    Nije veliki kurac
    I bas nemas tu energiju

10. Pa nmg sad okaciti jer sam jebo vec tri puta veceras, ali takodje ne verujem da cu kaciti uopste jer ne bih ni kacio da nije bilo tebe, tj nisam ja ni kacio nego sam dao odobrenje. Planirala si da me ponizis nesto u fazonu da imam mali kurac ali nije uspelo jbg, izlazim kao pobednik

11. ja mislim da nikad nisam jebo tri puta zaredom....dva puta ako je bas dobra riba

a da ne pricam da jebem tri puta zaredom devojku sa kojom sam dugo u vezi....to jednom nedeljno i to ako mi izmasira stopala

12. Ne brt. Izlazis kao neko ko je dokazivao velicinu kurca na Vukajliji. To je daleko od pobednika.

13. Los kurac imas pez u tem slucaju

14. Niko nije hteo da kači tvoj kurac, bukvalno se sprdali sa time svi ovde. Ali si ti rešio da treba da se kači kurac.

15. Pezos,a ko je imao najmanji u kafani i kakav je u poredjenju sa Maestrom?

16. Bukvalno smo se sprdali - mislili da cu se uplasiti kacenja svog kurca jer imam nek komplekse kao - sjebali se

17. Hahaha jebo tri puta veceras, od pet popodne prica o svom kurcu na saljivom sajtu vukajlija.com. Na dva minuta nije otisao odavde.

18. Brt ti ovde ubedjujes ljude da ti kurac nije mali. Nekako niko osim tebe nije u toj poziciji.

19. nema veze kurac sa jebanjem vise puta zaredom....nego to samo znaci da ne jebes nista sa strane cim mozes tri puta rodjenu devojku da jebes...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.