Tema za Maestrov kurac

1. А јел реално да је исписано 26 страна везано за нечији курац? Хаха.

2. Koliko strana toliko cm kurca hehsh

3. I opet nisam video kurac. Dajte neko ovde opet da dam i ja svoj sud

4. Ej ipak videh kurac. Ma šta kenjate fimoza, ako nema bolne odnose može da živi s tim jbg, video sam milion kurčeva ovo nije za operativni rad. A ovako kurac ko kurac sta pa ja znam

5. Курац ко курац.

6. uvijek 300 stranica se ispise kad ne budem na sajtu :(

7. Pa normalno da nije za operaciju, nego nemaju vise gde da ga ujedaju pa su počeli za sasvim korektan kurac.

8. Svakako, potrebna je doza i hrabrosti i ludosti poslati svoj kurac na forum, bez obzira na performanse istog. A posto je ovo ludo i brzo vreme, cenim taj potez.

Kaće lajv

9. Stigao sam do 18. strane.
    Fascinantna pojava ovaj Maestro.
    Ubjedjen u svoju pobjedu.

Pricace sinovima e da znate kad su bili neki internet ljudi kiseli i ljubomorni na mene a ja dodjem i okacim kurac da ih ucutkam.

10. procitao sam sve.
    kao prvo ne mogu da vjerujem da je stvarno dozvolio da ga isprovociraju i da se ponizi kaceci svoju pisu ovdje stvarno. najjaca je ova prica da nije u punoj erekciji. jeste u punoj i ne moze dalje jer ima fimozu i steze ga ona koza ispod glavica i to nije za smijanje. ozbiljan sam. ja bar sam se sprdao jer znam koliko ima tanku kozu i da se na svaku sitnicu prima, ali nisam ocekivao da stvarno ima neki deformitet kurca i sad mi je stvarno nelagodno jer razumijem odakle cijelo njegovo manjkavo samopouzdanje dolazi.
    uglavnom ja necu ismijavati neciji deformitet makar to bio i maestro.

11. Srećno Vam Valentinovo, svima Vama što se u slobodno vreme bavite anatomijom.

Danas imamo mini, jednodnevno takmičenje u pisanju hejta na temu moje prvo Valentinovo. Na kraju dana najbolja ukrasiće naslovnu stranu. Mislim da nema potrebe potebe da otvaram novu temu, jer je ova trenutno najaktuelnija.

12. Majestro pokušava da trola napravijo nalog sa koga mu kao dolazi kumara da ga brani. Nije bitno da li ti je mali ili veliki bitno je da jebeš Majestro a to ćeš moći kade postaneš influenca sa Yutujba i kada se kilkince nalože na tebe i počnu da ti šalju sličkice sa nabubrelim sisićima. Kada ti budu rekli da ti je kurac deformissan ti im kaži da to nije deformitet već karakterna osobina. Žene vole karakterne likove jer karakterni likovi jebu.

13. U punoj erekciji a gleda u pod hahahaha vazi. Kad mi se digne udara u pupak i kozica se zategne, ne postoji deformitet.

Moj kurac najaktuelnija tema, fino :)

14. Ko je onaj sto je Zapata rekao da ce reci ko je kada Maestro okaci kurac?

15. Мени је цијела ова расправа толико геј да ме хладан зној облива... Гдје то може бити нормално да стрејт мушкарци загледају туђе курчеве и оцјењују? Можда нисам у току али све ово ми је бизарно.

16. Pa ti ako nisi sa drugarima merio kurceve verovatno ti je mali pa zbog toga.

17. Maestro je ograničen čovek pun sujete. Kada se tome doda da nema samopouzdanja uopšte, dobijete lika koji na forumu kači svoj deformisani kurac.

Verovatno je pokušao da dobije podršku, kao nije ti to deformitet, i treba tako učaureno da izgleda. Ali opet je dobio pišanje u facu od strane vukajlijaša.

Sve niže i biže pada, da mu nisam u koži danas.

18. Бeрлиоз
    Мени је цијела ова расправа толико геј да ме хладан зној облива... Гдје то може бити нормално да стрејт мушкарци загледају туђе курчеве и оцјењују? Можда нисам у току али све ово ми је бизарно.

1000000000 +

19. Pa ti ako nisi sa drugarima merio kurceve verovatno ti je mali pa zbog toga.

Зашто би два лика загледала курац један другоме? И да ли послије тога иде неки блајв или како ствари стоје

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.