Tema za Maestrov kurac

1. ovo postaje kancerogenije i toksičnije od maestrovih tigrova. evo za ispisivanje.

Plidu nadam se da me zajebavaš žestoko, jer ako me ne zajebavaš ti si jebeni novi elon mask.

Jebem u svojih 2 kvadrata, i jebaću, svaka tebi čast što si u 27 svojim rukama zaradio 50.000 evra tj ne zaradio jer da zaradiš 50.000 evra, moraš pola potrošiti izuzev ako nisi na grbači roditelja, znači zaradio 100.000 evra sa svojih 27 da bi sebi u 27. godini života priuštio kuću. podstanarisanje (izuzev ako ideš u veći grad iz manjeg koje ima smisla) u svom gradu je debilizam. gde god živiš računaj stan i obaveze 200 evra minimum, znači sa ostatkom obične neke plate se rastežeš i ne zaradiš zapravo ništa. da ne serem previše bukvalno si me trigerovao na temi o čikarinom kurcu. Lepo si vidim vaspitan momak vitez vojvoda. završavam sve ovde. i još jednom se nadam da me zajebavaš samo.

2. Ne zajebavam te. Kad sam kuci, zivim sa roditeljima (mada ne bas uvijek) a kada sam vani stanujem sam kao student u manjem stanu (na tudjoj grbaci). Ali bez obzira gdje bio, cak i da sam kuci sa starcima non stop nikada al nikada ne bih jebao dok su oni tu u sobi pored. I da nemam uslove da se odvojim dok to radim kao sto imam, iscimao bi neciji stan ili bi samo radio to kada oni nisu tu. Sta je problem?

3. Hahahah dobra slicica boh

4. Ne ne, ne kažem ja druže da imam problem sa tvojim pristupom jebanju, nego imam problem sa tvojim stavom prema mom pristupu jebanju, dal me razumeš? Jebi ti kako god oces, al sta imas mene da mazes govnima kako ja jebem?

5. Tebe nisam spomenuo nego maestra mada mi za maestra i nije cudno lik nema stida kurac kaci po vukajliji o cemu ja pricam

6. Dobro kume jeste malo divljacki jebati u sobi do staraca moras priznati

7. Ma nisi ti mene spomenuo, al posto pride jebem kuci vec dugi niz godina, samo da ti kazem da ne mozes tako da generalizujes ljude po principu ko gde jebe.

8. A ne mogu brate priznati, ko ni sto ti meni ne mozes priznati da nije u redu generalizovati ljude po tome gde jebu.

9. Mozes pustiti muziku da ne cuju.Mada cak i tad moras paziti koliko je glasno.

10. zadrugu baki, kakva muzika, miljanu kulic ni jedna vriska ne moze da nadjaca

11. 02:00 sreda veče/četvrtak jutro, nakon tročasovne priče o udu člana šaljivog sajta, dva autora se svađaju oko optimalnog razmaka između sobe u kojoj se gleda treći dnevnik i slagalica, sobe u kojoj borave roditelji i sobe u kojoj se čine bludne radnje. Divota.

12. vrsi cin seksa, nisu bas bludne radnje majku mu :D

13. a sinoc sam gledao eyes wide shut pa kako si rekao bludne radnje, samo mi se stvorila slika orgijanja po sobi hahhaa

14. A jesi cuo za "stan na dan" ili jebodrome? E pa na jebodrom ides samo u dva slucaja:
    1. Nemas gdje (zivis sa roditeljima)
    2. Egzibicionista si, volis taj osjecaj da te neko moze uhvatiti
    U oba slucaja rizikujes kaznu od 300 eura.

Nikome nije uzitak jebati u pezo 307 ili golfu 3, nije to bangbus. Ljudi imaju stida i ne mogu da rade to pred roditeljima i posezu za svim. Ako si vec u malo boljoj poziciji onda stan na dan i to. A u 27 godina ako vec nisi student, moras naci posao od 300 eura, i biti svoj na svom. Ko nema gdje - ne jebe. Jednostavno.

15. A dobro, Eyes Wide Shut je baš hardcore što se toga tiče.

Pa Plidu, Stan na dan je sranje rešenje ako pćeš da jebeš više od četiri puta mesečno. Lol. Pritom, da, nedostatak prpstora zna da bude problem. Svako jebe gde može.

16. cuo sam za stan na dan druze, al bi stan na dan izasao stan na godinu dana i nemas svoj komfor jebeni.
    jebodromi jebu ljudi niko kaznu nikad platio nije niti ce, bar kod nas.

besmisleno je plidu, dobar si lik stvarno. ne mogu ja menjati nesto sto funkcionise i odgovara, niti zahtevam od tebe da promenis svoj stav. ziv mi bio cujemo se nekim boljim temama. jebote pa taman kad bi mi vrh picka rekla e ne mogu ja da ti se jebem kod tebe zbog staraca, jebo bi jednom na jebodromu i smaralo bi me da opet idem da jebem na jebodrom, hotel motel (drugi dan i drugi grad)

sto rece santijago dva sata valjalo bi se malo i spavati.

https://i.imgur.com/QCX466s.jpg

17. A dobro stan na dan kurac opcija, nemoj mi zamjeriti kume, ja sam samo iz svog ugla govorio. Malo me maestro isprovocirao sa ovim ne jebes u sobi do staraca - nevin si a voli on tako da čačne, ne zamjeram mu

18. једноставно не може човјек да се наљути на кума

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.