Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
https://static-news.moneycontrol.com/static-mcnews/2017/03/Brexit_UK_London_England_brexit1-770x433.jpg
Ja sam video samo onu sliku u ogledalu. Nisam video original i fotosop na nosu. Sibnite mi to na pvt lol
Dobro, ko neće hejt na valentinovo, može da piše ljubavno pismo, prvi put, prva simpatija, slomljeno srce, sve može, samo prekiniti više sa polnim organima da se bavite
Simpaticno je ovo kako se Maestro ljuti i loguje da odgovori, a i mi koji tu i tamo dobacimo po nesto. U sustini, jako dobra zajednica ova vukajlija iskreno
vukajlija je jedan mali svet, pliduuu, zato smo svi tu
meni je to rekao stefan kostić pre sto godina, tek od skoro ga razumem
Je l Kostić stvarno bio peder? Nikad to nisam pitao
Da da
Kostic je ljudska gromada za Maestra realno.
steta za kuma onakvog...
+1000000
Pa odakle ti ideja da porediš sad Maestra i Kostića ahahah
pa misim ni Kostica nismo bas pretjerano voljeli i cimali su ga ljudi non stop.
slicne su situacije dosta
steta za kuma onakvog...
Не знамо му готово ништа о куму осим што смо га видјели на Мајстровим лајвовима пар пута. Занимљиво како сви прихватају да је нека људина на основу доброћудног изгледа и спике... Можда и јесте, не кажем ја ништа, али опет не знамо га као особу сасвим ни ирл камоли рл. Лик може бити и слична сорта као кум му, ко ће га знати
Hhaha
boh posalji mi pvt ne mogu da ti posaljem sad samo mi tacku napisi da te pitam nesto bitno je
Eno ti
Bohore, ajde da ti odgovorim pošto sam video da me prozivaš kako si razočaran i kako sam se dodvoravao Remeu u temi vezanoj za Maestrom.
Ne znam samo zašto si uopšte i pomislio da Reme ima išta vezano za arefu Maestro? Tom liku sam inače i jako hteo da pomognem, ne zato jer ga volim, naprotiv, jer znam kakav je bio nakon prvog talasa urnisanja, i to pored činjenice što sam bio među onima koje je voleo da keca s vremena na vreme. Videli smo kako se njegova priča završila. Ja sam inače realtivno dugo bio uveren da je to u pitanju jedan sasvim običar čovek, koji neke svakodnevne frustracije iskaljuje trolom (očajnim inače) na sajtu ovog tipa, što nije ni prvi ni poslednji put. E sad, tu nastaje tvoj problem prouzrokovan mesijanskim kompleksom koji pokazuješ duže vreme. Brate, odakle tebi sad iskreno pravo da se predstavljaš kao moralna i stilska policija, posebno prema zaštićenim vrstama? Kapiram tu potrebu da se istakneš kao alfa mužjak ovde i tako ubiraš simpatije betaša i gamaša poput Maestra, ali znaš da je vreme kad su postojali "bogovi sajta" davno prošlo, i da ti je sad samo ostala skupina jako sjebanih (čast izuzecima) likova koje ni ti ne želiš u guzici.
To kakav sam ja s Remeom nema apsolutno nikakve veze s mojim odnosom s Maestrom. Mene sad inače jede blam što sam se cimao za jednu ljigu kakav je Maestro, i što sam molio da se obrišu postovi gde je on ispao degen, ali posle ovoga je besmisleno išta više radi. E sad Bohore, pošto mislim da mi imamo jedan više no prostojan odnos na sajtu već nekoliko godina, na tebi je izbor: Da li nastaviti negovati koliko-toliko zdrav odnos ili podsticati alfa mužjaka koji određuje šta je dobro a šta loše ovde, i koji ima jaku potrebu da staje na stranu zla kakvo je Maestro, samo zato što je ovaj (hvala kurcu)
Gotivan si mi brt oduvek bio, čak i kad su hteli da te neki ovde provlače kroz blato, kapiram neke momente kao delove tvog nastupa, ali ne projektujem ja tebe kako te projektuje Maestro, samo to znaj.
A posebno ne praštam to što mi nabacuješ na vrat kako sam privatno dobar s Remeom i da zbog toga gubim kredibilitet u nekoj ovde raspravi. Ako nešto nikad nisam ovde radio, to je da sam se ikome uvaljivao ovde. Napadali su i mene ovde x puta, prešao sam to. Ne trebaš ti meni, Bohore, nikako da pričaš kako ja ovde ne smem kome šta da kažem, jer tvoji alfa hirovi stvarno postaju smešni, posebno što si sa Psetom uspeo da doguraš dotle da jednom Maestru budeš uzor.
Suma sumarum, gotivim te, mislim da je to obostrano i da će tako ostati, ali samo nemoj brate da me potcenjuješ. Tj. potcenjuj me, boli me kurac, samo nemoj do te mere da misliš da sam idiot koji je juče došao na sajt.
Primećuje li neko ovu odvratnost: relativno ozbiljne rasprave se vode na temi čiji je bukvalno cilj analiza kurca jedne opskurne osobe sa sajta...
https://i.imgur.com/HVNBWD5.gif
32 strane za dan, sto je ovo
Primetila sam perverziju.
Manje sam se gadno osecala dok se vodila rasprava Soja i 400 hajduka.