Tema za Maestrov kurac

1. Да, 32 стране. Свака част.

2. Stigo sam negde do pola teme. :D

Koja nubina treba da budeš realno da ribi pošalješ dic pic de ti je polu dignut?

Ili si nub, ili ne može da ti se full digne, nema treće...

3. pa da vidi da je ceka jos

4. Ma generalno da saljes dic pic je debilno al ovdje je sve anonimno pa imaju hrabrosti. Mada je maestro otkrio prvo identitet pa kurac

5. Al ovakve ko Maestro loze fejk profili po Tinderu i Baduu da im salju kurceve i oni isprate.

6. Vidi ljaljana koliko zapenio zbog fotomontaže, ni klinci u obdaništu se ne tužakaju ovako vaspitačici. slika ti je na googlu može svako da je skine, ukucao sam - čikara i to mi izbacilo, znači public privatnost (jeste, toliko mi je bilo dosadno sinoć i nisam imao pametnija posla nego to da radim). Dal je ok montirati, to je posebno pitanje, naravno da nije tek tako random, da sad uzmem i stavljam surlu nekom bezveze, ali ti si plakao da se to uradi (možda i bukvalno). Ovo je tvoja tema prijatelju, sam tražiš pažnju i dobijaš je. Ali ako će ti biti lakše evo može neko da me banuje na određeni rok čisto da ti se nabaci neki blagi osvetnički smešak dok iz off-a pratiš svoje teme, da te eventualno odvrati od suicida i pomisliš kako na ovom svetu ipak ima malo pravde i da nisu svi protiv tebe.
    došo sam do zaključka da bivstvovanje na vukajliji ide u 3 faze. Prvo misliš da su svi dobronamerni, opušteni likovi. Onda te tako naivnog nasankaju i istrolaju za sve pare. Dolaziš u drugu fazu i misliš da su svi trolovi, da pišu namerno provokacije a da su u realnosti okej likovi, tu su čisto da se malo isprazne. I onda treća faza kad ukapiraš da niko ne troluje, sve je realnije nego rl. Ja sam za tebe mislio da si opasan zajebant kad redom kačiš avatare najvećih šabana i đilkoša naše estrade, a ti si im se ustvari sve vreme divio, to su bili idoli :)

7. Dobro, šalješ nekad seksi fotke ribi s kojom imaš nešto.
    Baš je bedara napišeš "mislim na tebe malena :*" i šibneš joj polumlitav kurac. To baš dođe vise ko uvreda jbg...

8. Okej to Mister, al on slao nekome ko se zove Sprle. Brate Sprle na prvu zvuci kao muski nadimak, ali dovoljno je sto pise spol zenski na vuki da on posalje kurac pazi ti to

9. Интересантно је размишљати колико би постова било да је нека ауторка окачила своје сисе, па макар и просечне.

10. Okej to Mister, al on slao nekome ko se zove Sprle. Brate Sprle na prvu zvuci kao muski nadimak, ali dovoljno je sto pise spol zenski na vuki da on posalje kurac pazi ti to

Rečeno mu je na četu da je to Soja, mislim, Soja rekla, svi potvrdili, sad se pravi da ne zna.

11. Tbh, mislim da ni tada niko nije očekivao da će poslati kurac, bila šega, al se dečko isprimao.

12. Jovic lepo opisao evoluciju prosecnog Vukajlijasa. Meni sve ovo ovako bilo xD
    Licno sam mislila da su i ova sveopsta pickaranja sega dobrih drugara xD

13. Pojas i ti Reme šta je tu bilo i kako XD
    Sad još Prov da dođe da napiše ahhahaha jeste Reme bilo je tako i fantazija

14. Kako se zove Bohor kad izgubi podršku na sajtu i nije više alfa?
    βohor
    hehe

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.