Tema za Maestrov kurac

1. na taj nalog je mogao i stevčo smetalo da uđe, samo da znate

2. Lamin stari dobri kurac

3. E u pravu si sojo mislim da je pridev “krasan” bio u pitanju xD

4. Stevčo totalno lud cigan

5. Ugulag mu pohvalio kurac hahahah

6. Ova tema kao crna rupa guta sve više i više ljudi

7. Uzrujao se malo krupovrbaski zmaj haha jebe mu celu koncepciju ovaj print

8. Da, ali posto si bio na cetu trebalo je da znas da to pisem svima. Bukvalno cak i ljudima koji takve slike nisu slali, a na cetu su pisali da jesu sam pisala takve gluposti. Kao sto nikad nisam demantovala da ovde kruze moje gole slike, sto se bas pisalo po cetu. Jebiga ovo stvarno nije nesto sto ima kredibilitet.

I dalje je jako sto cuvas print pohvale tvog kurca, nebitno da li je ista bila ironicna ili ne.

9. Al slatko je ovo kad Soja sama kaze “mislim da sam rekla da je krasan” a kosmopolita tupi i dalje “mogao je bilo ko da napise” xD

10. Da, msm da tad nisam imala ovaj avatar. Msm da je tad bio avatar Hesusa iz Lebovskog, ali ne drzite me za rec.
    Lepse mi da msm da Maestro cuva print.

11. Glupane i sam znas da je print originalan, slab pokusaj :) Cak ni Soja nije demantovala da je ovo napisala za mene a ti ko i kosma pocinjes teorije zavere da je fejk poruka. Slabi ste momci mora to bolje :)

12. Ja sam recimo bio ubeđen da je Sprle dupli od Zelenog Lukca hahaha

13. Pa jeste, ali je svima podelio sifru.

U sustni jeste bio Hesus iz Lebovskog. Jebote Maestro koji djavo s tobom stvarno. Fotosopiras printove.

14. Dok si imala taj avatar mislim da nije bilo zapate na sajtu ali nemoj me drzati za rec

15. pa ne kažem ja da soja nije bila na tom naloga, kažem samo da je bilo nas pedeset

16. sta mi je tacno sjebao?
    niti ti je kurac porastao od toga niti ti je izliječio fimozu.
    samopouzdanje i dalje dno, a BMW u garaži pusta želja.

17. Pa znači tehnički ako gledamo čiji je u originalu profil, Maestro poslo si svoj kurac Lukcu Zelenome i to cenim u periodu dok je ovaj još bio moderator...

18. Nije joj ovaj bio avatar, print je fejk nemojte se tim sluziti sad ozbiljno

19. Đoto
    Pa znači tehnički ako gledamo čiji je u originalu profil, Maestro poslo si svoj kurac Lukcu Zelenome i to cenim u periodu dok je ovaj još bio moderator...

ovo baca drugo svjetlo na kresove haha

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.