Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Boh napisala je “imate prelepast penis gospodine”. Nisam joj trazio seks niti nista, samo sam poslao kurac i pitao za misljenje. Obrisala je tu poruku iz pvt-a tako da ne mogu da dokazem ali verujes mi valjda na rec, nemam razloga da lazem :) recice ona sad da nije istina ili ce se vaditi na trolovanje, zavisi sta joj reme bude dozvolio da kaze. Mislim znamo da zbog njega i mora da ga kudi al ajde
zato ja kazem da ce se on sam pobrinuti da se ova blamcina nikad ne zaboravi.
on sad sam mora forsirati tu priču oko svog kurca ne bi li pokazao kako ga nije briga za to i kako je totalno cool s time jer on tako razmišlja. problem je sto svaki put kad napiše nešto ovdje to će ga samo dublje ukopavati i dobijaće jos više šopanja. i svemu samo u fazonu "uh, al' sam im pokazao" haha
Bohore nije ga soja ni pohvalila, u tom momentu zelen lukac bio na nalogu hahahahahah
e kosmopolita, nisam procitao tvoje misljenje o maestrovom kurcu.sta ti mislis ovako iskreno
labokv, ja sam još pre par strana dala mišljenje, čitaj redom
https://i.imgur.com/Y5thuYA.jpg
Da li me nalog Sprle prati na šaljivom sajtu onda?
To sa pitanje nameće baš
Maestro reci da tinje Prof hvali kurac a ne Soja hahaha
Ovo je sa ceta printskrinovano slucajno nadjoh u telefonu haha
"Osimi velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda."
Politika | 31. Januar 2011.
Joj Maestro xD
Ugulag mu je pohvalio kurac, on koristi ovo "prelepast"
čovjek se izmanevrisao u pat poziciju.
ako ne ode ispašće pička jer nije otišao iako je najavio 200 puta da će, a ako ode pička je jer se ne brani.
postao je perpettum mobile za tovarenje.
Haha vec sam napisao za Maestra neki dan da je stari govnar
Navuće ljude i opa izvuče print
Meni je bas jako sto on cuva printskrinove o svom penisu sa ceta i kao slucajno nasao.xD
Tema ode sad u drugu stranu al eto dešava se nešto
"Vukajlija je domaći sajt, koji na izuzetno zabavan način aludira na čuvenu Vujakliju. Žargonskim jezikom objašnjen je velik broj pojmova našeg jezika, a kao korisnik i vi možete učestvovati u kreiranju sadržaja."
https://i.imgur.com/D8Rmf9b.jpg
Sojo zašto si napisala ogroman penis?
Hahahah, pa Maestru više ljudi videlo kurac na tom jednom PVTu nego na ovoj temi
ovdje se uopste ne vidi da je o njegovom rijec. vjerovatno je lamin u pitanju.
Elem sa budem iskrena msm da sam napisala krasan.
Maestro ako ti je neko napisao prelepost stvarno nisam ja. Ja taj izraz ne koristim. xD