Tema za Maestrov kurac

1. E reme stvarno ne mogu da te uzimam za ozbiljno posle ove slike jbt

2. bas tako je i tilmo nekom pretio, u fazonu pazi sta pricas mogu da te drkam za fizicki izgled imam tvoje slike.i onda su svi kontatovali da je tilmo degenerik

3. Батица
    Reme carefull maestro is going to post your pics online oh nooo he has earplugs he cant hear us

hahahahah

4. Zamalo se udavih sad Zapata.

5. Reme carefull maestro is going to post your pics online oh nooo he has earplugs he cant hear us

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

6. Само једно кратко питањце за мод тим. Дакле, Космо, нећеш ми трајновати овај налог? Да не правим без везе друге ако ми то гарантујеш.

7. Skočimiš
    38 strana teme a niko se nikad nije usudio da okači jebeni kurac, jebemti današnju omladinu više, sve ste upropastili

bila je, ali je obrisana.

meni je smijesno sto kaci ovu sliku i misli da je nesto kompromitujuce.

8. buljo, verujem da ti je đoto objasnio sve šta sam ti poručila. pazi šta radiš

9. ок. љуби буља стару госпоју

10. Reme kako ces da se operes sad posto je tvoja glava izasla na svetlost dana za razliku od one na Maestrovom kurcu koja do sad nije imala tu priliku?

11. hahahhaha
    joj umrijecu od smijeha

12. i reme i maestrov kurac vole rolke. mozda nam to porucuje.

13. Isto zmaj, jos mene boli glava ceo dan, ja buljim u ekran i kidam se od smeha, umesto da sedim u mraku i pravim se mrtva.

14. neko-5azono9t
    ок. љуби буља стару госпоју

valjda razumeš da si na uslovnoj sad, dobićeš ban za šta neko drugi ne bi

15. Kosmo brate samo te je poljubio iz zahvalnosti, ne moze ban za to...

16. pa ne za to, al ako vidim da sere bilo šta, ide ban

17. Za sv Trifuna zelim lajv maestrov sa ukljucenjima prova bohora soye i remea uz naravno moje audio klipove koje bih slao

18. Ajd samo nek lajv bude ranije posto moram sudje prati. I usisati dok je jos u granicama kucnog reda.
    A posle odoh van kuce.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.