Tema za Maestrov kurac

1. ajde live.
    necemo se smijati.

2. Hahahaha koji si ti debil Maestro, ako sam imao neke sumnje do sad više ih nemam.
    Nije mi jasno samo kako ti je kumara kumara jbg. čovek deluje 150 puta više suvislo od tebe, ima neko svoje ja.

3. Kakav lajv dan zaljubljenih je, imam obaveze neke veceras

4. Pa pre obaveza udostoji nas pola cuke plsss

5. pa svi imamo. to ti je 10min samo da izdvojis.

6. Kakav lajv, sakrio bi se u mišiju rupu sad.

Mogu da zamislim koliko se kaje što je kačio one retardirane fotke pa posle molio modove da ih skinu.

Ali imamo svi printskrin, ne brini maestro.

7. Nemamo svi obaveze danas :(((

8. Dajte tu kitu meni u pvt, moje traume sticane presvlačenjem sa gomilom muškaraca u raznim svlačionicama konačno mogu postati korisne tako što ću da ocijenim maestrov kurac sa prigodnom ocjenom.

9. hahahahahahahahhahahaha
    krepacu!!!!

10. jeste li culi ljudi? u herceg novom slave dane fimoze. nose ljudi bukete maestrovih kurcova haha

11. ja mislim da je skocko jedan od najkomepetentnijih za ocjenu

12. Готово сад промакло

13. Ahhahahah zap zovem te za 5 min ako ne radis nista

14. Загушење јебено. Изгледа као оне фотке где новорођенчад држе прсте својих родитеља, што нипошто није коментар на величину тукија који је овде ван контекста јбг.

15. Ta je slika nastala u frankfurtu gde sam imao preogromno ogledalo u sobi i slucajno sam video koliki mi je zapravo kurac dok sam se skidao pa sam se slikao.

Kurac mi je spusten na slici, normalno da mi koza ide preko kurca kad je spusten, nisam obrezan. Kad se digne udara u pupak i koza se gotovo savrseno zategne do kraja kao kod obrezanog coveka ili ere ojdanica

Ovo su dve kontradiktorne izjave, pazi slučajno vido kolki ti kurac pa ajde da ovekovečiš, e al kad ti se digne onda u pupak udara.
    Ma važi, Barone.

16. jadna ta tvoja riba, kad bi videla ovu temu i kakav si magarac ne samo što bi ti dala korpu nego bi te našutirala, nije isključeno i da bi ti odsekla patku makazama.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.