Tema za Maestrov kurac

1. Космице, у које тачно вријеме сваког јутра ти доносим руже и кроасане с ванилом које Ђото помиње? И да ли кроасан треба бити с путером или без

2. Vidim Bohor okupio svoje društvance jer izgleda da čak ni iza tastature nema dovoljno velika muda.

3. A što vi njega zovete bohor koji kurac?

4. Sede neću ja da pitam Maestra ništa. Nije on bitan u ovoj priči. Samo je subjekat koga reme čopor napada
    Kad je postalo moderno napadati Soju ja sam prestao. Ti voliš čopor ja ne

5. Evo ko je kačio tuđe slike sa.tankim vratom da skine bedu sa svog fimoznog drugara.

https://vukajlija.com/forum/teme/74290-tema-za-maestrov-kurac?strana=38#post_3974729

6. Ne, ti si prestao kad ti je receno da prestanes, kad si shvatio kakvo si govno ispao sa onom klevetom. A ne zato sto ne volis copor. Ne spinuj. U coporu si bio vrlo jak i grlat u par navrata.

7. Ne nisi prestao zato, nego jer si pojeo govno sa tračevima, pa umesto da se izviniš krenuo si sa kvaziciničnim bednim komentarima, i onda spustio loptu, ali da bi zadržao reputaciju i pokazao koliki si čovek, kroz usta počeo da provlačiš provirona, jer znaš da smo dobri u rlu. Bedo ljudska.

8. Ne tražim niti imam za šta da tražim tvoj ban, i ne smeta mi tvoja bedna egzistencija. Ako hoćeš da ispoštujem to da te ne razvlačim ovde kao slinu kakva jesi, nemoj se obazirati na moje postove i na bilo šta što pišem na ovom sajtu.
    Možemo da idemo i dalje od PVTa i na FB prepisku, pa da se vidi kakva si jajarica. Ali dobro. Boli me kurac.

9. maestro, videh nešto pre par strana
    ne možeš, ni u kom slučaju, da pominješ i vučeš po forumu sedplasovo ili thilmovo dete koje ima fazon tri godine
    treba da te čereče zbog toga, to je bedno čak i za tebe. a beda u tvom slučaju ima jednu baš posebnu dimenziju

10. Ne lupetaj Sojo nema ko meni šta da priča. Ja ne znam je l si ti mazohista ko da voliš da te neko jebe
    Rekao sam neću pusti me sada. Tj ako misliš da Reme ne može sam postuj

11. Hahah a brt stvarno je blamantno kačiti sliku sebe iz šanka samo da bi nekoj random glavi na vukajliji dokazao kako nemaš mali vrat

12. Nije kačena njemu Šomi. Pogledaj temu i vidi gde sam završio sa obraćanjem tom debilu. Kul je tema i i dalje sam u gasu da se napravi Vukajlija oktagon, jer je tema do jaja.

13. Prestao sam jer je napisala samo porastao od laži ili tako nešto na sliku gde maestro ima kurac na licu dok se Prov smejao po dužnosti. Što se mene tiče ima veća muda od tebe. Iskreno zato sam prestao. Ako hoće mogu se vratiti na staro, ko šta voli

14. hahahahha kako kosmopolita pokusava prejadno da ponovo vrati rulju na mene, da zastiti svoja dva pulena bohora i remea koji se svadjaju

najgori mod u istoriji sajta bukvalno

15. Njemu je kačeno jbg

16. a reme, ovo

Сантјаго Коровјов
    Napraviću ti spisak forumskih postova gde kukaš kako da te ne razvlačim po forumu.
    Tračaro slepa. Ne obraćaj mi se, ne spominji me i drkaj svoj mladenovački kurčić u sopstvenoj bedi sa ambicijom da budeš Maestrov Kosmajac.

Vređanje je tu jer tvoja seljačka pojava drugi način komunikacije ne može da razume.
    Ne obraćam ti se više, ispoštovao sam to, i sada možeš samo da odjebeš. Idi glumi alfa muškarčinu među internet personama.

neobično deluje. možda ti sasvim mirno sediš i kucaš ovako nešto sa onim groznim slušalicama u ušima, al kad se čita deluje kao da peniš i vriskaš kao mala ženica neka
    ne priliči ti, smiri se

17. Ne Bohore, samo ako se tebi moze, moze se svima.
    Bar se ne sluzimo zakulisnim radnjama i izmisljanjem sranja.
    Ja iskreno vise nisam htela ni da ti se obratim, posto mi se stvarno ljudi koji se sluze tim pregadni, cak je i sinoc Reme iskulirao onaj post, ali ti nastavljas i danas.

18. Бохор
    Sede neću ja da pitam Maestra ništa. Nije on bitan u ovoj priči. Samo je subjekat koga reme čopor napada
    Kad je postalo moderno napadati Soju ja sam prestao. Ti voliš čopor ja ne

sta kao samo neko hipster napadanje?
    Ili si zastitnicki nastrojen prema slabijima? ako je tako, Maestro ne bi uopste trebao da se dici tvojim prijateljstvom vec da bude uvrijedjen, ali to je Maestro.
    opet kazem, ako ti ne vidis zbog cega Maestro ima taj tretman onda stvarno ne znam sta da ti kazem

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.