Tema za Maestrov kurac

1. Требају ли вам аутомати да доставим обојици? Не може се овај конфликт само ријечима ријешит, запекла ситуација

2. Ne tražim niti imam za šta da tražim tvoj ban, i ne smeta mi tvoja bedna egzistencija. Ako hoćeš da ispoštujem to da te ne razvlačim ovde kao slinu kakva jesi, nemoj se obazirati na moje postove i na bilo šta što pišem na ovom sajtu.
    Možemo da idemo i dalje od PVTa i na FB prepisku, pa da se vidi kakva si jajarica. Ali dobro. Boli me kurac.

3. Uvredljivo je Dilane. Ja nisam 3 kolena u Bg

4. Pa sto si onda ti njega provlacio ako neces da on tebe provlaci?
    Sta ti je trebao onaj post ako ne zelis da se to provlaci?
    Kacio si se prvo na mene, onda me klevetao, kad ti je saopsteno da to nije u redu nastavio si da se kacis na njega, sad mu jos pretis da nece moci da zivi od tebe?
    Znaci sta hoces ti vise koji kurac?

5. Je l' ti se digne kitica jer te Maestro smatra svojim Kosmajcem i skretao bi pogled sa tebe na slavama?

6. Sojo hoću li biti drzak ako kažem može mi se?
    Vas 5 jebe mučnog maestra i to je ok
    Mada dao je povoda e sad ja drkam sam vas 5 to je i više nego fer.
    Tebi sam obećao da ću bataliti jer imaš veća muda od ovog momka sa tankim vratom.

7. Čekaj, nije fer da soja i reme napadaju bohora.

A bohor je u pravu da je reme kačio još jednu sliku da pokaže da mu vrat nije toliko tanak.

E sad, sto je bohor rekao da je soja ružna nemogu i neželim da komentarišem.

8. Maestro jebe sam sebe, i tu ne treba da se mešaš. Ti naskačeš sa Pliduom i par slepaca na Soju, isti kurac, samo što ona to ničime ne izaziva.

Tebi sam obećao da ću bataliti jer imaš veća muda od ovog momka sa tankim vratom.

Možda ima, al' deluje da veliki Bohor ima muda samo na tastaturi.

9. Maestra niko nije klevetao, niti izmisljao gluposti. Ti jebes na osnovu kleveta i izmisljanja traceva o ljudima. I to je velika razlika.
    A ne Bohor, ne moze ti se. Nikome se ne moze.

10. Bohore, ako pitas Maestra on ce ti reci da ga odje niko ne jebe nego on u stvari jebe nas sve. tako da ne vidim zasto je mucen.

11. Ja sam psihički stabilna osoba, čvrsto stojim na zemlji da bi mi imponovao Maeatro ili ko god da ti je na pameti
    Pokušavaš ovde da me vređaš u više navrata ja nisam posegnuo da objavim sliku da nisam ovo ili ono. Šta ti to govori

12. legenda kaze da je thilmo jednom napisao isto ovako

nemoj se obazirati na moje postove i na bilo šta što pišem na ovom sajtu.

i od tad mu niko ne odgovara na postove

13. I gde je Proviron, oću i njega ovde

14. svaki post i dalje sadrzi rec ''maestro''

15. Maestro, koliko god se trudio, neće ti Bohor navući kožicu do kraja. Ne ide to tako.

16. Ako sam lepo napisao ovo posegnuo
    U Palanci se ovako koristi XD

17. Btw jak moralni kompas imas kad je Maestro u pitanju, inace vrlo ucestvujes u naskakivanju nekome na vrat zato sto ti imas misljenje, a to misljenje ces da opravdas klevetom.

18. Zapata vokaru klipovima miri zavadjenu braću

19. jebo vas maestro, opet sam propustila bogaoca

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.