Tema za Maestrov kurac

1. meni je žao što nije sa originala isto ovo rekao, eto zabave

2. A što si mi trajnovala dupli sa kog sam izvozao remea?

3. pa realno samo je tilmo toliki debil da proziva nekog zbog debljine vrata

4. Dobra je fora to za tanak vrat.

5. Najbolja uvreda ikada.

6. koji thilmo? ne možeš sa duplaka da razvlačiš nikog osim drugog duplaka
    al kaži mi koji je to nalog

7. sad pokusava da smisli nesto za moje oci

8. Kosmopolita verovatno ti muz ima tanak vrat pa si isfrustrirana.

9. labokv, sve za onu tvoju sliku je prežvakano, nema smisla više stvarno

10. houltu9l
    Kosmopolita verovatno ti muz ima tanak vrat pa si isfrustrirana.

ne razumem, šta sam ja rekla za čiji tanak vrat?

11. Ma zajebavam se,smesna mi je prozivka pa da isprobam.

12. čekaj sad, ko si bre ti?

13. Pazi ovako, ja ovde dolazim da se zabavim, da vidim koliko puta mogu neke osobe da isprozivam i da se prime.

Uvrede ne shvatam ozbiljno jer je ovo jebeni anonimni sajt.

Posebno ti kosmo imaš pogan jezik za jednu ženu, ali to.je tvoj problem.

Elem, ja sam radio svoj posao sa duplog, isprozivao remea za tanak vrat. Banovan mi je nalog, kao i onom Multi nalogu. Ja sam kopirao njegovu fotku da ukažem na tanak vrat, moj nalog trajnovan a njegovom skinut ban.

14. labokv
    sad pokusava da smisli nesto za moje oci

HAHHAAHAH

15. hahahah sto se smejem na ovo

16. aaaaaa to
    mog poganog jezika da se okaneš ti, da mi se zahvališ za svaki odban, to možeš jedino
    kad je bilo to banovanje, nisam bila aktivna, kad sam videla, zamolila sam mod kolegu za odban za multija (kome sam naklonjena i nije ništa kriv) a za tog duplaka ni ja ni bilo ko drugi nismo tražili odban jer je, pogađaš, jebeni duplak

17. Ja se smejem na prozivku ,,tanak vrat,, koliko prejako.

18. Taj dupli je napravio od tankog vrata debelu zajebanciju na vukajliji i milion postova. Budite mi zahvalni.

19. i dalje je neki koriste da mi naude.tilmo je postavljao tu sliku jedno 1k puta.to je najserovanija slika na forumu.i maestro verovatno, mislim da me je i on nesto prozivao jedno vreme, naravno da bi se istakao na forumu, to je razlog i sto je postavio svoj kurac, mislio da ce ljudi da ga vise cene a ispao najveca dijabola ikada.znaci prvo me napadao da bi ispao faca pa me onda poceo podrzava da bi uvecao svoj copor.samo sto ja nisam glup, znam kakva je ljiga i necu da sluzim njegovim ciljevima.da mu budem prijatelj ili neprijatelj po potrebi, da bas ce to kod mene da prodje pa nemam ja 15 god i nisam malouman..mislim da me je prozivao ali nisam siguran.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.