Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jel se to Thilmo hvali sa laznog naloga?!
Jadno je praviti dupli da bi prozivao, cak i pickicu Bohora.
Jok.
Al eto ima jedan pametan ovde. Svaka čast.
hahah sad mozes da promenis nadimak u thilmone
samo pravi vukajlijasi ce razumeti ovo
Bila bi svaka cast da je napisao sa originala. Ovako je bas jebigica. Nikakav kredibilitet nema.
шаргарепа знао сам да ме на нешто подсјећа
Mislim da moze lock komotno posle ovog anonimnog posta
Ahahhaha thilmo ladno napravio nalog sebe da podrzi kakva bratina
Maestrova kara je došla u pravom trenutku. Pokazatelj pravog stanja u ovom čemernom ćošku interneta.
Iz apatije vas je podigao KURAC. Dakle, jedno potpuno odsustvo bilo kakve inicijative i kreativnosti. Za koje je mislim najpre odgovorno debilno moderatorsko daun društvance, ali to nije tema.
Tema je Maestrova kara. Koja liči na ŠARGAREPU. Kapiram da nije slučajnost. MAGARCI
ahhaha meni je genijalno sto svaki drugi duplak ima ime NEKOkuracpalac
Ali ova metafora na kraju je bas dobra.
Haha, pa ne bih ja trošio dupli da sebe hvalim.
Rekao sam vam da mi je postojanje na ovom sajtu da vas trolujem i flejmujem na finjaka jbg. xd
Maestro, što se tebe tiče, posle onakvih submisivnih postova u kojima javno odobravaš dvojici top paora da ti lupaju zauške, dovode u red i diktiraju ti stavove, mislim da nema svrhe ni da se pokušavaš braniti, neko ko drži do sebe- a ti se trenutno takvim predstavljaš, ono nikad ne bi bio u stanju da napiše, čak ni da pomisli tako nešto. Kolješ se sa Remeom i tako tim perifernim likovima danima iz prostog razloga što su i oni metiljavci koji su sposobni da napišu sedamdeset hiljada rečenica a da se ni u jednoj jedinoj ne dotaknu poente onoga o čemu govore. Egal ste, zato se i mrcvarite ovoliko
sve oke ali zasto sa duplog rodjace?
ode coek :(
neko-yopoenih
ja ovo vidim kao prosečan krezubi glasač SNS-a na korelaciji sa AV Korporacijom (znate šta je AV), ovi prvi dozvoljavaju pišanje u usta i viču pišaj zlatne kiše po nama još, još najveća srpska muška dodolo, dok ovi drugi u fazonu ko svaki vučićev intervju na javnim servisima u sopstvenoj režiji
Kad smo kod duplih, nisam hteo da pominjem al ajde.
Znate onaj dupli što je banovan jer je Remea navukao da ima tanak vrat pa stavljao slike iz šanka.
E to sam ja rođaci, jebem na više nivoa samo se ne eksponiram, bitno da sam dominantan. Xd
ko je to vec znao, ja sam o/
sve oke ali zasto sa duplog rodjace?
zato, sedplas
ovo je jedan od trenutno aktivnih ljudi na forumu
a znamo da ovde svaki original ima slabu tačku.
e sad ako sa originala dođeš i kažeš bohor seljober, govnopolita babetina, reme metiljavac... pa se neko seti slabe tačke tog original naloga, nekog njegovog propusta od pre sto godina i krenu prozivke, neće proći dobro
sa duplaka je bezbedno. pičkica
bio je dobar hejt, steta zbog pizdaluka svakako gubi na snazi.