Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Je l hvatao neko print maestrovog fimoznog kurca, da okači ovde.
On je odobrio, tako da je ok da se postavi.
Il mi posaljite u pvt, pa cu ja da objavim. Diskrecija zagarantovana.
Maesto imaš moju podršku iako sam te uvek smatrao za retarda
Evo jedne kvalitetne pesme za tebe
https://www.youtube.com/watch?v=1nrXLeNkNIc
thilmo, još jednom, objavljivanje kurca povlači ban
nemoj posle da bude što mi niko nije reko
Pa on je odobrio, na kraju je sam i objavio.
Maestrov kurac pod UNESCO zastitom
Kad umre Cikara, ovi mladji vukajlijasi koji budu zivi, da se organizuju da mu balzamiramo kurac i sacuvamo u nekom muzeju ko rasputinov
Sta ja pisem krf ti jebem
Pa on je odobrio, na kraju je sam i objavio.
niko tebi nije odobrio, nemoj da se praviš blesav i ne forsiraj bezveze
Pa on nece imati mira ni posle smrti :)
Ali kako Tilmara sa Zapatom igra toplo hladno ahahah fascinantno
Vaga da vidi na koju stranu će prevaliti masa. Mada skroz loša procena na početku
ova tema je bila super zabavna danima, svi su se zabavljali. osim maestra na samom kraju.
thilmo pokušava da upinje u svom thilmastom fazonu sad, potrošenu temu da mlati ko praznu kesu do iznemoglosti
Thilmo zna da će u meni uvek imati lika koji bi ga pljunuo u facu, pa sad makar istovario tonu zlatiborac pršute na moj prag. Taj odnos baziran na medjusobnom nepoštovanju i hejtu, veoma cenim i negujem.
Meni je zao sto je ovo proglaseno potrosenom temom jer je barem na kratko ozivjelo ovaj forum. Sta ce biti dalje..
sačekaćemo maestra da uradi nešto
Tilmo pokazivao kurac?
Prešla je svoj zenit, ali dok je bila u naponu snage, eh...vredelo je viđeti je...
jebem te nepravdo ja 2 godine držao fotku kurca kao avatar i ne dobijem ni pvt a ovaj temu dobio još je i aktivna bila kako vidim
Tilmo pokazivao kurac?
pokušao. tuđi kurac, naravno