Tema za Maestrov kurac

1. Pa ne možemo svi u show bizz, pobogu. Mada me jako peče jer nisam kao Ćićo :(

2. Znam. Zato ti žarač zavlačim pod nokte. 3:)

3. Neg Zap. Da l' stvarno misliš da je Maestro imao svetlu budućnost kao jutuber?

4. Nemam ni trunku sumnje. Ali to je sad samo šbb kbb... protraćio je šansu.

5. Hahah opet Maestro poteze visinu i kilazu kao neke jako relevantne karakteristike licnosti.

6. Dobra je ova maestrova protuprozivka, moramo priznati nije bas mlako

7. Poz galantni prijatelju

8. ja bih najradije da se zakljuca ovo govno od teme, i maestrovi tigrovi da se zakljucaju i da sjasete sa mene svi.

čas nemoj da zaključate pa čas zaključajte... odluči se već jednom

9. Kosmo, ova tema ima potencijala. Ako je zaključaš, direktno utičeš na pad posete i Kajzenov novac.

10. Što se mene lično tiče zaključavaj, ali ako to nije u volji većine onda ostavi, šta znam, tko sam ja da odredjujem

11. Evo, ja hoću da sve one tvoje teme o meni koje si potencirala u zadnjih par dana ostanu otključane uvek. Znači ko hoće neka proziva.

Mislim da je demokratski da i ove teme o maestru ostanu dostupne svima, jer se sam zalagao za njih i sam je kačio svoje fotografije.

Ako je bio toliko siguran u sebe, neka se sad nosi s tim

12. Батица
    Neko kad udje na tvoje forum postove i krene tipa od 20-te strane prema novijima... može da primeti rastući očaj, izgubljenost i opštu deterioraciju... molim te, zbog tebe. Idi malo odmori.

Lepo rečeno.

13. Ima nas koji ga zajebavamo zbog slabog kurca a ima i onih koji ga lajfkoucuju nesto.

14. A ovaj ako ima 160 cm onda saucesce,gledao sam neki dokumentarac u kojem se pominje kako muskarci nizi od 165cm su odredjeni od prirode da budu ubijeni,ali posto imamo civilizaciju ne ubijaju se,ali ostaje ljudima instinkt da ih ne vole.

15. Brt ranije su svi bili ispod 165 cm pa ih nije ubijala priroda, šta sviraš kurcu.

16. Hahaha dilane ne ulazi u raspravu sa njim

17. Da,zaboravicu da je napisao ovaj post,postedecu ga :)

18. Niko nije pobjedio hul devetku u raspravi

19. Pa nisam primijetio da je nešta spektakularno pametan. Ne bih se ja svakako raspravljao, pušti đavola o/

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.