Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
poživeće ova tema još
Stvarno mi je mrsko kad moram da se poslužim terminom "seljak", ali to znači da sam zaista sateran u ćošak nečijim imbecilnim ponašanjem i da uz sav moj dobronamerni trud, jednostavno ne uspevam da pronađem neku pozitivnu osobinu u personi koja je tema. Sve bi ti se moglo oprostiti, Bohore, i to što vređaš ljude bez obrazloženja- a ničim izazvan, i to što omalovažavaš svakoga čije stavove ne deliš, pa i to što se kabadahijski ponašaš po sajtu kao da ti je očevina, ali lizanje sa ovim trećerazrednim, neupečatljivim i retardiranim pojavama a la kosmopolita, pa buraz, zaslužuješ da ti se piša po toj livadarskoj faci svaki put kad se pojaviš ovde.
Ovo je simptom tvog problema!
E ako je stvarno maestro drukao mikija bohoru za ovo dzibercina dza bu stvarno je supacki potez pa to ono kad hoce da te tuku u srednjoj a nemas drugova pridjes najzajebanijem u skoli i kazes "e ovi sto mene oce da biju, za tebe govore da si kreten" i ocekujes da ovaj kabadahija stane na tvoju stranu.
Maestrova piša je u suštini samo bila povod za obračunavanje između nekih starih, dugo potiskivanih rivaliteta, hvala Bogu da su konačno otvorene karte i da se konačno svako postavi na svoje mesto. Dakle,
Bohor- seljak
Reme- glupan
Prov- jadnik
Maestro- kučkica
Kum- realista
kožma- odvratna kurva
Tilmo- tradicionalno troluje
Labo- psihopata
Soja- prostituta volontaria
Thilmo strikes again??
Ne volim kad se javi ovako neki interesantan dupli i kaze "kosmo kurva" pa brt treba nam neko da postuje po forumu a kad napises "kosmk kurva" znas koliko ces da potrajes, 2 minute
Zamisli ono ispeglas se napravis profil i napises "jebem vam majke moderatori" i dobijes ban za 12 sekundi a nalog pravio par minuta. Kako te glave ne cijene vrijeme to je strasno
Priključite se većini sajta koja se povukla odavde, nemojte davati publicitet šačici seljobera i seljoberki i nemojte im služiti za razonodu, neka se uguše u sopstvenim govnima. Nemojte inicirati diskusije i trošiti fore na pacijente ove debilane. Došlo je dotle da skrolujem tražeći Pezosove postove jer ostalo stvarno nije vredno čitanja. Majku vam jebem da vam jebem
Ovo sto kaze Bob Rock za Pezosa iznad slazem se. Retki su slucajevi kad je neciji genij toliko jak da potpuno zanemarim homoseksualnost kao kod Merkjurija recimo, Pezos je def jedan od njih.
Ili hajde, Pezos alike postova, da ne uvredim neke pojedince odavde koji stvarno nešto znaju i zanimljivi su, ali nemojte baš svi da se pronalazite, jebiga.
Čuj "dođi sa originala", lolčina. Samo ako neću da ispunjavam želje rendom padavičarima sa interneta, uostalom, original mi je banovan baš od tih koji me pozivaju da dođem sa njega. Znači ovde treba jedan šleper šamara izdeliti, ali okej sam ja sa tim, kapiram da glave koje obitavaju ovde, a nisu među ljudima na koje se odnosi uvodni deo ovog posta, pucaju neke frustracije kojima ni Frojd ne bi znao da pronađe ime. Zamisli koja stoka moraš da budeš da bi se iživljavao po ljudima na internetu, i to mimo svakog fer-pleja. Goveda jedna najgora
E tako reci a ne da mu dajes zivotne savete.
Bombaš, meni je žalosno kad vidim da takav genij poput tvog podržava one koji su opelješili ovu jadnu i tragičnu zemlju. Tužno.
E ako je stvarno maestro drukao mikija bohoru za ovo dzibercina dza bu stvarno je supacki potez pa to ono kad hoce da te tuku u srednjoj a nemas drugova pridjes najzajebanijem u skoli i kazes "e ovi sto mene oce da biju, za tebe govore da si kreten" i ocekujes da ovaj kabadahija stane na tvoju stranu.
+456444894
Prove iskucao si post a ja ne mogu da ae skoncetrišem ali evo par stvari
Ja nisam branio Maestra ni jednog trenutka samo osuđivao pojavu da 10 ljudi jebe jednog čoveka
Maestro mi nije rekao šta si rekao za mene da bi dobio moju zaštitu na jebenom forumu, sramota me malo i dok pišem ovo da ti neobjašnjavam sad kako i šta je rekao
Ja ni nemam neki problem ovde na Vukajliji niti sam ti zamerio šta god da si rekao jer je bilo NEKI Bohor znam ja šta si ti hteo da postigneš sve je ok
Namerno sam ignorisao onaj post gde se ti meni kao nešto izvinjavaš i pucaš mi na sujetu jer ti meni ništa nisi radio osim što si bio deseti od deset i meni se lično to ne dopada i to je to
Ne bi trebalo da se raspravljaju Bohor i Miki, regularne ste glavice
Maestru je zelja da jednoga dana postane fuckboi,ozbiljno,ima post u kojem bas to govori.
Ali bih volio od Maestra da cujem cemu takvi ti potezi kao ovaj rekao ovo. Ne svidja mi se to nismo djeca
Posle svih ovih stotina strana ti bi sad nešto da prećutkuješ?
Hahahha ti si mi jedna od najsmesnijih pojava ovde ko uciteljica neka.