Tema za Maestrov kurac

1. Ja sam top seljacina

2. Ne morate da se tagujete, ne postoji razlika među vama, skupina bezličnih i monotonih pojava, ti atributi su čisto pro forme radi

3. Jesi, samo si za nijansu kulturniji od Bohora, nije baš da svaki put kad ti se neko obrati, dotičnog napušiš kurcem. On je nedodirljiv, stoji onako na prestolu odeven kao srednjovekovni kmet, sa vilom u ruci i travkom među zubima, tripuje Posejdona a zapravo je tek običan seljan

4. Evo sad cu specijalno za tebe da se nakulturisem i da cilindar stavim na glavu mrs u picku materinu majmune pisam ti u supu u 12 kad zvoni crkva

5. I to je nešto, ovaj ti direktno opsuje majku, gologlav. Ti si makar stavio cilindar, hahaha

6. Jebem ti sve žensko tri kolena gore i dole, šiptarčino majmunska

7. Rimljanine jebem ti majku u pičku ja

8. Puši kurac Bohore, saftaj mi ga onako lagano sa uživanjem ko negro bombonu

9. Pišam ti se u sve tri krune poklonjene

10. Za nekoga ko nije nekulturan bas ti lepo ide

11. jao mene sitan secer

12. Svet je otisao u kurac kad je secer u kocki prestao da se nosi uz rakiju i kafu kad ides kod nekoga

13. Kolač ti je spremljen

14. Nisam ti ja čika bulja majmune

15. Prvi si počeo da se gađaš govnima Pset

16. Ovo je jedna od najblamantnijih tema na humorističkom sajtu vukajlija.com a bilo je dosta blamantnih tema

17. Šećer u kocki se više ne nosi jer je 150 dinara

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.