Tema za Maestrov kurac

1. ima nešto zabavno ovde baš
    svako ko je više od mesec dana na forumu zna koliko je puta reme bio u čoporu
    on je enciklopedijski primerak forumaške hijene
    ali ovo kako brani soju stavom da je brani od čopora je toliko preslatko
    pa ko ima srca da to osudi, da ne podrži dvoje mladih?

Pozz gerijatrijo, je l' si utrčala da braniš svog mladenovačkog prestolonaslednika?

2. DESTE JUTUBERI!!!

3. Pozz gerijatrijo, je l' si utrčala da braniš svog mladenovačkog prestolonaslednika?

pozz reme, ja njega zapravo ne branim, upravo sam ga napala što ne ume da bude vitez ko ti
    zavidim soji

4. nzm meni deluje tanko....i plus nigde nisam pricao impresije o tvom kurcu ni na jednoj temi otkako sam video sliku, al si ti odma stao u odbrambeni stav ''sigurno misle da mi je mali moram da se branim nekako''

5. Nadam se da soja nije dobila samar od remea zbog pohvala za moj kurac

Rastu muda kada dođe Bohor sa pratnjom na temu, je li lepi?

6. Nisam se nadrkao nisam uvredjen puca mi kurac za Maestra nemoj biti pička jednom imaj svoj stav da ti ne treba Bohor da drkaš nekoga. Ja kad jebem soju ne jebem je preko tebe i tvojih ledja, pusti to
    Izadji iz jebenog copora znaci bez prova bez bohora eto ti maestra pa se jebite ocu sa citam i da se kikocem

7. Lepo je Keni rekao da ce i veceras biti intrige. Samo da se razbudim i skapiram do kraja sta je tema ove, posto mi se cini da smo se malo udaljili od Maestrovig penisa.

8. Mislim da jos nikada na internetu nije postojao kutak u kom 20 ljudi ocekuje sliku kurca jednog lika i sve to kako bi ga detaljno okarakterisali

9. Pez procitaj “pravila teme” pa ces shvatiti zasto sam to rekao

10. Jbt Reme pa ti ne znas/ne smes da se pobijes 1 na 1 ni na internetu

11. Evo soje a nadamo se uskoro i kurca

12. moras citati i podjeli sa vukajlijasima sojo, ima i tamo

plus moras sebe da opravdas jer je ispalo da ustvari ti hvalis maestrov kurac da si bila odusevljena kad si videla, al ocigledno nije hteo da te jebe pa si pocela da ga ogovaras okolo po sajtu

13. Nisam se nadrkao nisam uvredjen puca mi kurac za Maestra nemoj biti pička jednom imaj svoj stav da ti ne treba Bohor da drkaš nekoga. Ja kad jebem soju ne jebem je preko tebe i tvojih ledja, pusti to

Kakav čopor lepi? Šta pričaš, napadam u čoporu tako što i tebe provučem kao i ovog retarda? Ne znam lepi, pogledaj ko ga je najmanje gazio kada su svi jahali. A uglavnom je ispadao debilčina prema meni.
    A što se nekih drugih stvari tiče, ako pod jebanjem podrazumevaš ono krpelj sisanje krvi, onda jebiga. Ali dobro. Radi šta oćeš.

14. Meni zao da unistim ovu caroliju iskreno.
    Vec 2 dana se prica o penisu koji vecina nije videla, nekako je religijsko iskustvo. Doduse za sirotinju.

15. Mislim da Reme nece preziveti to sto imam veci kurac

16. Sve je sada u Sojinim rukama...

17. A moj kurac je trenutno sve na ovom sajtu

18. Zap imas divan glas. Lazu kad kazu da si k'o Nixa.

19. Maestrovi penisi

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.