Tema za Maestrov kurac

1. Mislim da Reme nece preziveti to sto imam veci kurac

Maestro ima 12cm kao što ima 1.78 u visinu. Otprilike, mislim da Pezos sada može da priča i o najtanjem kurcu koji je video.

2. ajde kači taj kurac više soja ko da ti je prvi jbt

3. Offtopic: Ama jel moguce da se penis smanjuje, ja vam se kunem da sam imao 19cm pre par godina, sad ni 14cm ne mogu da napabirčim, doduše erekcije su mi preslabe jer pijem dosta lekova i hranim se nezdravo.

4. reme kaze da je to pencil dick
    maestro kaze da je bas natprosecno obdaren

konacno treba da saznamo istinu

5. kume kaci to, necu ja gledati ako ti zbog mene.

u pravu je autor Zliko za Maestrovi kurcevi

6. Ja bih slusala Zapatu.
    Okacila bih ja, ali mu penis deluje stvarno tuzno, ubijeno u svaki pojam, bez zivota. Iskreno deluje kao zrtva nekakvog zlostavljana. Ispijen, skrusen, blago pognute glave. Sa skoliozom dobijenom od teskog zivota.

7. Zap ja se isto tripujem da mi se smanjio kurac

8. Soyo upravo si opisala moj penis iako ga nisi videla i nadam se da nikad neces morati.

9. počinjem da sumnjam u legitimnost nekih postova ovde. oćel to majstore pa da se razilazimo polako a

10. Ma nema od kurca nista

11. Ja mislim da je ovo zatisje pred buru

12. Kakvo god da je jebanje to je možda moj način ne znam bolji ali nikad nisam spomenuo reč Reme u komunikaciji sa njom
    Mani me toga, čačkaš me bez veze i bespotrebno

13. hahah komicnije bi bilo dok kumara nije bio bas previse omrazen medju vama i imao neke ljude na svojoj strani i da se okaci slika pa mu onda neki muskarci sto ga brane pisu

to breeee dobra kurcina sta seru ovi

14. Bicemo objektivni u proceni i ostavicemo nesuglasice sa strane kume

15. Kakvo god da je jebanje to je možda moj način ne znam bolji ali nikad nisam spomenuo reč Reme u komunikaciji sa njom
    Mani me toga, čačkaš me bez veze i bespotrebno

Ipak je ovo samo internet, nemoj biti preosetljiv.

16. Hoće biti vise tog kurca

17. Ljudi, ja stvarno ne mogu da ga nosim na savesti jbg.
    Msm jesmo se sprdali i to grubo, ali ako je posle par postova morao da uzme nesto slatko da ne padne u nesvest, sta ce raditi posle slike.

18. poslao sam ti u pvt jer soja nece da kaci ovde...izgleda onda da stvarno ima ogromnu kurcinu i da nema materijala za podjebavanje

19. Nisam, nego bode oči to. Nemaš potrebe.
    I ovo "lepi" sto si poceo da koristis od pre 7 minuta takodje bode oci. Od kako sam ja na forumu to smo pisali Pseto i ja. Ne ubacujes na mesta gde treba i to bode oci. Ne moras mene, njega pitaj reći će ti kako se koristi da ima smisla

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.