cuo sam se sa Radjardom to jest isli smo na pice videli smo se. Ako se pitate sto nema radjarda vise na vukajliji radjard je se ozenio i zena mu je rodila brata..znaci nije mu rodila sina nego brata jos jednog..pa ne moze da stigne ima malo brata sto mi je zena rodila..
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Reme razbije male flašice kabinet piva i sa njima nasrće, boxer blokira putem dandara
Daniele dali ti pishesh za Tarzaniju
Не помажу Бохору дандаре против Ремеове варјаче за пиво.
sedi za sankom
Prelepo je sto je izijem na forumu
Хахахахахаха.
Izijem aktivan=svi zadovoljni i srećni
Pa gde je tema? ONA tema?
Hahahah dobar nik i avatar Alessandro Dandara
HAHAH
https://www.google.com/search?q=snake+with+hair&client=ms-android-huawei&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwir8puV9cPgAhXokYsKHVncABwQ_AUoAXoECAsQAQ#imgrc=AzBTu9NgExiR8M
obrto ture poslednjim dandarama
izijem
Zanimljiva zmija.
cuo sam se sa Radjardom to jest isli smo na pice videli smo se. Ako se pitate sto nema radjarda vise na vukajliji radjard je se ozenio i zena mu je rodila brata..znaci nije mu rodila sina nego brata jos jednog..pa ne moze da stigne ima malo brata sto mi je zena rodila..
hahahahahaha
ne zna je li mu to sin ili brat
Tiho tiho braćo, lažno sam se predstavio da me debili ne banuju ponovo, Rimljanin je
Da su ovo dobri stari dani ne bi 2 sata prošlo da reme zmija sedi za šankom fotošopiran bogougodno
Hsssssssssssssss