ULICA!!!!!

1. Ako si macak, onda mi je krivo sto si se tako strovalio u ambis. Dobar smo odnos njegovali

2. Ako si pak samo stari bob rock, onda se nikad specijalno nismo mirisali

3. Poyy za Del Piera koji od uličnog iskustva ima opasnu šetnju ka Gigatronu, da kupi tastaturu.

4. Za početak, obojica smo radili u Nemačkoj... mislim da već odatle prestaje tvoja trka zadovoljstva... još ćeš morati da treniraš i do nekog polumaratona

5. Маестро ♦
    Pozdrav Del Pieru

pre 11 minuta

Del Piero
    Pozdrav Maestru

pre 8 minuta

glupane­
    2 bednika

pre 2 minuta

hahahaha šou

6. A smesno je sto ovi cmarici,

kako cu od sad da grupno zovem ljude na sajtu sto su dosli sa novih naloga jer muda nemaju da dodju sa starih, plus neki anonimni vukajlijasi totalno sporedni i nebitni, kojima ne znamo ni ime ni facu ni nista drugo o njihovim mizernim zivotima,

misle da njihovo misljenje, postovi, uvrede imaju ikakvu tezinu

#cmarici army

#zajedno smo jaci

7. Maestro pogledaj sta je rekao za krajinu i tebe je uostalom indirektno isprozivao

8. Trpali su tebe i veterani ovog sajta za fimozni kurac, nemoj se ti kaciti za nas ;)

9. Del Piero je Bob Rock zar ne?

10. Ja sam u taj cmarici army cim sam protiv ovog bolesnog povratnika na sajta zvanog del piero

11. #cmarici army
    #zajedno smo jaci

svidja mi se ovo

12. Ja sam samo pozdravio autora na sajtu, dovoljno je bilo da cmar army plane hahahahha jadnici

13. Kog autora? Prozvao si duplake, niko ne zna ko je doticni.

14. DeadKenny tvoja prejadna visina i tezina ti samo dodaju na frustracije,cak i mnogo vise,sada razumem zasto lajes kao pudlica na velike ljude

15. da je maestro pokemon imao bi napad plakanjem. ali je caka sto djeluje samo kod kosmopolite.

16. Jel nuzno sad da pobrojim ovde ko sve cini cmar army? xD

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.