Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
https://i.imgur.com/Pox6Ona.jpg
ако је стварно умешан у убиство ђинђића онда му свака част
Ko?
sad i mene zanima
Teo neće igrati.
A da li će gledati? Uzev u obzir da su u pitanju sve matinei.
Ne dovodim u pitanje posvećenost i ljubav ka našem timu, al ta njuškica smorena teško da će ustajati pre 12 pogotovo sad kad ne može ni da trenira lol
Bitno je pitanje da li mi možemo protiv Amera ili neko ozbiljne reprezentacije šutirati dosta trojki sa visokim procentom?
https://i.imgur.com/z4CUsMw.png
A i od onog Gudurića sam više očekivao, napaljenko mali. Ako ne krene da rešeta koš tačno ću ga naći i dati mu po pičci.
nisam tacno siguran kako smo dobili grke posto smo igrali ko kurac.
budimo realni,adetokumbo je igrao sa pola snage.nama fali jokic i sve je to ok,ali realno kada bude igrao za ozbiljno jebace nam kevu.jos mu i onaj burazer lud.imaju dobrog pleja.realno,sa njima smo egal.a mozda su i bolji.
sad ja kao otkrivam toplu vodu
Pa svi igraju sa pola i manje snage u pripremnim utakmicama, posebno lideri tima.
Daj Bože da on igra u prvoj petorci ako kojim slučajem budemo išli na Grke. Nema šanse da ga ponovo usere onakav šut za tri kao protiv nas u Atini. Samo, mislim da za njega nema mnogo mesta u rotaciji ako se oporave Papanikolau i Papapetru. Jedino ako Janis bude nešto uslovljavao, što je moguće...
ma jasno to.niko nece da se umara i povredjuje.nego sam samo njega naglasio jer kada krene da igra mozemo da ga duvamo.moglo bi se reci da je on igrao opusteno,a nasi bas i ne toliko.trudili su se,pa im je opet jebao kevu.dobro, to se dalo i ocekivati i pre.nisu oni sada tu nesto krivi.kada bi njih izbegli,bilo bi mi ok.
burazera je sralo,ali ce da lomi sada zbog ponovnog nba ugovora.neko moje vidjenje.
@Sanitarni čvor
Bez obzira na sve što si naveo, ja bih više voleo da izbegnemo Litvance nego Grke, a u nekom projektovanom polufinalu bismo morali na nekog od njih (eventualno na Francuze za koje sumnjam da će dogurati do polufinala). Naravno, to sve pod uslovom da Ameri ne izgube neku utakmicu u grupnoj fazi, što nije nemoguće.
Ja sa možda pre 3 nedelje naučio šta je pikenrol lolo nemam pojma o košarci, ali i vrapci znaju da nam litvanija godi kao pojedenih 10 ljutih feferonki a pritom imaš šuljeve. Da dođu s decom iz Žalgirisa petlići žalgirisa mali zeleni s plavom kosicom opet bi tu bilo trzavica
A grci heh, stare su to mušterije
Francuska? Isto misterija šta je to Ntkilina i kako se izgovara
Jeste Francuska misterija, ali mislim da će, po običaju, imati bar dve utakmice na kojima će se pogubiti, upasti u crnu rupu, što će biti dovoljno da se ne nađu u polufinalu... S druge strane, nikad se ne zna kad mogu da izdivljaju, kao onomad protiv Španije na njihovom terenu...
Ntilikina je rec zbog koje je igra Kaladont izgubila smisao
Uopšte je pitanje što reče Miki da li se protiv bilo koga danas može šutirati visokim procentom za tri. Zona je prošlost, danas se igraju kombinovane odbrane i 80% napada dolazi od pikenrola. Tu mi recimo Lučić veoma nedostaje ako ne bude igrao (ne znam kakva je situacija sa njim, jel otpisan pošto ne pratim toliko). Uglavnom ne treba biti Fil Džekson pa videti da nam rezultat najviše zavisi od Jokića.
Novi fibin pavr ranking, #1 Serbia rođaci.
http://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2019/news/fiba-basketball-world-cup-power-rankings-volume-2
http://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2019/news/fiba-basketball-world-cup-power-rankings-volume-2
Ladno smo i po FIBINOM power rankingu najveći favoriti za osvajanje.
E ako je FIBA, jedna tako dobro sklopljena i vođena organizacija tako rekla, onda mora da je tako.
Pa majku vam jebem svima, zdrav razum ti nalaže fiba smrdljiva šta kaže da sve razmišljaš suprotno.
A jeste vidli kako Aca Trica baca jinx-ove rečima da smo favoriti protiv amera hahaha bednik bedni.
Ne braćo, mi smo jednaki sa Grcima, Francuskom i Španijom, s kojima ćemo se pobiti gusto za srebro, Ameri su favorit koje ćemo dobiti u jednoj od 10 tekmi a daće Bog da to bude baš ta jedna u finalu.
Naravno da je umesan, cak je i ambasador britanije tad upro da ga postavi za premijera al ga izjebase sa vanrednim stanjem i onim mutantom zivkovicem, sve u svemu steta jer mislim da bi politicka scena skroz drugacije i zanimljivije izgledala dan danas
Mada i ovako je 90 posto stranaka i politicara DERIVAT demokratske stranke
Sto se tice teme jebem li ga, smor bas sto ne ide Milosavljevic, veliki je rizik da idu 4 beka samo al ajde, znao sam da nece Sale da zove dodatno... sve u svemu verujem Saletu pa sta bude
Cak u nekoj ludackoj koncepciji ocekujem Simonovica na 2 protiv Angole ako bude 20 razlike
Sreca je sto imamo 2 pleja na 4 i 5 bracu Bjelicu i Jokica pa i odatle moze da dodje brdo kreacije, bice zanimljivo videti kakve specijale smo uigrali