SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI - Kina 2019

1. S
    P
    E
    C
    I
    J
    A
    L
    I

neko pivo, gitara, fudbalica, neke ribe i naravno DOBRI SPECIJALI

2. Zaboravio sam i da kazem da ce Sale u grupi dosta da ROTIRA

3. A i te rotacije, uvek bre je pobeđivao sirovi kvalitet taktiku, Skariolo msm da zna basket malčice više od govnota koje sam posrao pre 3 dana al sastavi zdravorazumsku petorku Ljulj Navaro Rudi Garbahosa i Pau kao i moja baba što bi stavila i igra.

Ne rotira previše. Epilog ima 3 zlata

4. Tywin Lannister
    E ako je FIBA, jedna tako dobro sklopljena i vođena organizacija tako rekla, onda mora da je tako.

Pa majku vam jebem svima, zdrav razum ti nalaže fiba smrdljiva šta kaže da sve razmišljaš suprotno.

A jeste vidli kako Aca Trica baca jinx-ove rečima da smo favoriti protiv amera hahaha bednik bedni.

Ne braćo, mi smo jednaki sa Grcima, Francuskom i Španijom, s kojima ćemo se pobiti gusto za srebro, Ameri su favorit koje ćemo dobiti u jednoj od 10 tekmi a daće Bog da to bude baš ta jedna u finalu.

pre 32 minuta

Bukvalno hahaha gledam sad power ranking za sp 2014. tad smo po fibi jedva bili na 10. mestu, a Španci na 2. pa mi dogurasmo do finala, a Španci bili izduvali fazon u osmini finala.

5. I još jedna stvar: mnogo se spinuje da smo od slovenaca izgubili sa C timom. To je neistina. To je okrnjeni A sastav bio. Iz tog tima su ti svi tu sada, Bogdan, Bobi, Birča, Gudurić Micić. Izgubili smo od mrtve slovenije clutch tekmu. Kao i protiv litvanaca dve godine ranije.

Najviše se bojim nekog usranog četvrtfinala kineskog u pola deset protiv neke umočane evropske repke tipa litvanija, nemačka... na jednu loptu. Salo te tekme gubi

6. Reći da je neigranje Teodosića ništa je blasfemija, što bi reko Steven Ej. Znači uvek takav ludak, s tim što je sad njegovo neigranje manja šteta. Naš je najveći problem što smo jako tanki na ubedljivo najbitnijoj poziciji u modernoj košarci - krilu. Jeste Bjelica klasa, ali bi on u ovakvoj postavci bio još bolji na četvorci i u širenju igre, jer protiv njega malo ko osim Amera i Janisa realno može da igra egal.

A ova Španija uopšte nije za sprdnju. Gasol je protiv Milvokija pokazao kakva je inteligencija, Ljulj nije normalan i ima tu više nego ozbiljnih igrača.

7. To je okrnjeni A sastav bio. Iz tog tima su ti svi tu sada, Bogdan, Bobi, Birča, Gudurić Micić.

Da ali ne zaboravi Zap da je Micić tad još bio debilko igrač, da je Gudurić bio neiskusan igrač iz Zvezde, a Birča je bio isti kao i sad jbg. Znači od klasa igrača smo imali samo Bogdana. Sad su tu i Jokić i Bjelica.

8. Plus Kalinic i Milutinov isto nisu igrali. Isli Stimac i Lazic, okrnjeni sastav hahah

9. Plus poređenje evroligaskog bogdana koji na ep vežba stepbek trojku za nba, nakon dobre sezone sa prejakim fenerom za evroligaske uslove i bogdana koji ima nba iskustvo, kao prva opcija nekog nba tima je smešnio.

10. Poenta Jokic + Bjelica > od cele one ekipe.
    NBA Bogdan >Bogdan sa EP
    Micić > Micić onda
    Guduric pred NBA > Gudura koji još ni u Zvezdi nije def prva opcija.
    Milutinov > nedostatak Milutinov.

11. Poenta Jokic + Bjelica > od cele one ekipe.
    NBA Bogdan >Bogdan sa EP
    Micić > Micić onda
    Guduric pred NBA > Gudura koji još ni u Zvezdi nije def prva opcija.
    Milutinov > nedostatak Milutinov.

zaboravio si Birca = Birca

12. Ajd za Nedovića i mogu da se složim.

Ali da idu Kalinić i Milosavljević umesto Birčevića i Raduljice, to bi bilo to.

13. Mnogo se mi uzdamo da će sad Micić, Jović i Simon kao najslabije karike (birča nije ni karika lol) da sad tu nešto proigraju odjednom. To se ne dešava.

Ponavljam, jeza me hvata od slike: četvrtfinale, 11 ujutru, svi na poslu gleduckaju naše mučenje sa Litvanijom/Rusijom/Argentinom/Nemačkom

Takve utakmice nemamo tradiciju da dobijamo.

14. Kako ti bre vise ne dosadi

15. Najslabija karika igrac koji je dao 25p Zeljkovom Feneru na f4 el u polufinalu hahah

16. Dao je 30. Ali od njega se ne ocekuje da bude scorer nego da razigrava. A to nume

17. Zapata je jebeni filipinac u paralelnom univerzumu.

18. Filipini, ni njih ne otpisujte. Ja sam samo Angolu siguran da dobijamo

19. Не знам, мене искрено највише језа хвата да нас не добије нека усрана репка типа Немачка или Литванија у неком буђавом четвртфиналу. Немамо ми традицију да побеђујемо такве утакмице.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.