Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
16-17-ina finala nam je plafon definitivno
Ovo što kaže car
Samo se vi zajebavajte ali mene stvarno od Litvanije strah.
Ne znam, mene samo strah kad igramo ujutru utakmice da li je i njima to ujutru
koliko necega treba da bude da bi bila tradicija?kao da smo 50 puta izgubili od litvanije u cetvrtfinalu.
upamtite mpje reci,zajebana je litvanija.vec tradicionalno gubimo od njih u drugoj fazi takmicenja.
Imam običaj pre svakog prvenstva da gledam neke stare tekme.
Salo, zapravo, je izgubio, i na dušu mu ide samo jedna tekma koju nikako nije smeo. Litva 2015. To je tako loše vođeno bilo, tu je Kazlauskas takav čas držao da je jednu repku koja je pre toga postizala 90 poena spustio na 60. I opet smo ih imali. Što znači da im on predobro utuvi u glavu da su nepobedivi i to radi vrv najbolje. Samo košarkaško znanje msm da tek treba da kusa pasulj al fala Bogu ima i od koga da uči i da pita ako hoće
Elem. 2013 nam je u timu bio NEMANJA KRSTIĆ lolol sad igra za Pazar
Nemanja, snasao se nije
Ne pričamo nikada o Evropskom 2013. ok?
Što da ne pričamo, ciganluk Španaca u utakmici druge faze sa Žabarima, da bi išli na nas. Povrede nas osakatile, gubili smo čak i od Makedonaca a opet došli do qf
Da nije tog prvenstva bilo, ne bi bilo 3 srebra budućih jer smo u gustim tekmama kasnije obezbedili 7. mesto i SP 2014. tako da je do prvenstvo 2013 bilo bitnije od onih kasnije.
Svaka utakmica tog Evropskog mi je bila mučenje. Beše tad Katić debitovao za repku?
Da da... ono čuveno dudino "šta igraš koj kurac" je bilo namenjeno njemu
Sad gledam... Eh kako sam gotivio tog čoveka, a i on zvao Gagića jebenog.
Mene zapravo više boli 2011. Igrali smo atomski, imali sjajan roster bez otkaza, onda nesrećan poraz od Francuza (promašaj savana bzvz) posle pad psihološki, pa osveta Turcima, pa opet loženje i onda ti dođe tekma protiv rusa gde Teo postavi turnover rekord, pa onda još dve tekme za plasman gde useremo motku i propustimo London OI. 2013 je u hindsightu bila pozitivna
Uh to već ne pamtim.
Pamtim sve tekme od 1995. uključujući i prijateljske, sve gledao po više puta makar highlights. 2011 je baš bilo loše, al sam se držao, 2015 sam upao u depru, a posle slovenije sam polomio telefon.
Mator si.
Aj da igramo igru, msm nije igra lol nego vaše mišjenje, ovo su moja, ionako nema šta da radimo do početka a bolje nego da se psujemo
Najbolja naša partija koju ste gledali: Australija OI 2016
Najgora naša partija koju ste gledali: Litvanija 2015
Najbolja naša partija koju smo izgubili: prva sa Amerima 2016 OI.
Najgora naša partija koju smo dobili: Novi Zeland 2002 polufinale SP
Najdominantniji naš igrač na nekom prvenstvu: Pedja 2001.
Najgori igrač koji je dužio dres repke: Štimac (ljudski kvaliteti sjajni)
Najveća legenda repke svih vremena: Bodiroga
Najbolja all time petorka: Salo, Bodiroga, Peđa, Jokić, Divac
Najgora all time petorka: Vule Avdalović, Popović, Jorović, Štimac, Birča
Najveći šljam koji je dužio dres: Jarić i Rakoč 2005
All time greatest moment: 2002 jebanje amera
All time lowest moment: 2007 i moskitosi
Daj neki PRLJAV VES ako imas o Jaricu
Može da kaže npr koliko Jarić zarađuje itd
Gde Divac u najbolju petorku jbt, najveći uspeh mu je nedosuđen faul na kraju tekme sa Argentinom, gde je prethodno promašio oba bacanja.