Dobro jutro RSK

1. Slusaj me sada. Zaista nisam osoba koja ima narocitog rezona ili takta za dvoprsto drkanje kurca preko interneta. Zivim u Sapcu, za vikend sam u Novom Sadu, mogu doci i do Beograda ili Sremske Mitrovice. Tako da cu ti ponoviti jos jednom, ukoliko ti zelis da me udaria, voljan sam da ti izadjem u susret. Ukoliko nemas herca za tako nesto, naprosto pazi sta govoris. Danas se lako otkrije ko stoji iza kog domena i onda imamo potencijalni problem.

2. Виде га тенкиста Чикара. Значи има вас и у Босни Мајстро? Ја да имам родбину у Босни не би срао по Босанцима стално али ајде.

3. Mozda je footage iz Krajine ipak, nikakve veze pod milim bogem nemamo sa bosnom

4. Maestro, jel se slažeš samnom da je Berlioz 100% bosančina?

5. ова тема већ сад постоји дуже од рск

6. Mozda je footage iz Krajine ipak, nikakve veze pod milim bogem nemamo sa bosnom

Банијске породице већином имају одређени број рођака у Босанској Крајини, тако да није искључено да имаш неке сроднике из 11-тог кољена у неком Грахову или Дрвару. Моји су готово искључиво у Херцеговини и Војводини, а има и неки незнатан број Црногораца(Стара Херцеговина).

7. Maestro, jel se slažeš samnom da je Berlioz 100% bosančina?

Ти си дечко 100% ретард

8. Cuj grahovo i drvar, ajde idi u kurac sa tim selendrama. Ne razvrstavaj raju po okolnim sumarcima, kakvi grahovi i grasci da li si lood

9. u operaciji koridor su ucestvovale i jedinice vsk-a, otud mozda taj cikara tenak u kadru

10. Sto ne u veroni nego u veneciji odatle je romeo rodom

11. Promeni trst i predlozicu za odabrane sto se kaze tako darko milicic uvek kaze: sto se kaze zasadio sam 1hektar ajdare i to je dobro rodilo sto se kaze zavisi kako se gleda oni su uspesni u tome cime se bave ja sam covek iz naroda sto se kaze volim da se zezam sa ljudima. Bio mi je interesantan ali mi dosadio na pola emisije kod marica nije los ali je sirov i budala. Izasao oko magazin emisija na jutjubu pa sam malo pogledao vocnjak posto se ubijam od dosade u tudjini pa mi ostalo u glavi da koristi tu uzrecicu cesto

12. Fumare mio cazzo, degeneriče

13. Zašto Trst, tamo je isključivo probrana srpska gospoda živela. Uostalom, to je istorijska činjenica o poreklu Čikara koja je zapisana u knjizi Konte Đanluiđi Bufona, legendarnog italijanskog istoričara i strastvenog fana Atalante

14. Ne znam istoriju ali deluje mi da je i venecija elitni grad
    Znaci ta cikara sto se spominje je prezime od autora maestro
    Rijalitije nisam nikad pratio ali pocecu vukajliju svasta se desava zanimljivo

15. Kad je procurila informacija da je maestro plakao na kraju se ispostavilo da nije plakao nego samo sto nije cist senzacionalozam ovaj covek je prosio a necete verovati sta se desilo posle sve je isto kao sa nasom zurnalostiokom bili su ti uzivo prenosi preko jutjuba ima pompe ja ne vidim razliku u odnosu na parove

16. Čak je Bufon i lično izjavio na tu temu.
    "Volim Juventus," - rekao je Bufon - "tamo sam zaradio svoj prvi Lambordžini i vilu u San Remu. Kalčopoli nas jeste koštao jedne sezone u Seriji B, ali se zaboravlja da smo od nameštanja utakmica zaradili mnogo više nego što bi igranjem u Seriji A i Evropi. Kao i naše kolege. Znate, mi ragazzi ne nameštamo jednu utakmicu. Mi namestimo celo kolo" - nastavlja Bufon - "ali i pored svega toga... najdraža mi je Atalanta. Tutti sentimenti per mio cuore... sono per Atalanta. Uvek ću navijati za Atalantu, ma za koji klub igrao" - završava svoju emotivnu ispovest, Đanluiđi Bufon.

17. A i taj istoricar mi nije neki izvor kad prati sport
    Trazio sam na internetu nema ga nigde ocigledno da baratas sa slabim informacijama

18. Ne znam kakve to veze ima, Car ti je ovde a i mnogo šire najpotkovaniji istoričar, a soba mu je oblepljena tapetama na plavo-crne trake i Interov grb mu zauzima pola zida

19. Ja mislio neko bezveze ime da sam.guglao stvarno bi i izaslo nesto golman djanluidji bufon znam.za njega naravno(nisam obratio paznju)
    Glupa ti je fora
    Kakve veze ima bufon sa ovim

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.