Koji su razlozi za vaš odlazak sa sajta?

1. zaboravio šifru ololo
    onaj ko napiše zbog reakcija i postera, njemu nije dobro

2. Kad su otišli Burza Mr Moon Zmia i Džimi onda sam video da to više nece biti ko sto je bilo nekad a nekad je bilo bolje i otisao sam

3. Moja devojka mi je rekla da sam potpuno isti kao Stefan Burmuzovic aka voditelj TV Corbe, da imamo
    isti glupi humor da smo iste seljacine

4. ne zna se ko je gluplji

5. Zbog solidnog bola ukurcu

6. Ja nikad necu otici sa sajta samo pravim pauze ponekad jer se smorim da jedem gomna ovde stalno.... Volim vas ljudi

7. iz istih razloga zbog kojih vise ne idem na folklor

8. Ја отишла без разлога па се вратила без разлога.

9. Ko se iz porodice marijanap vratio?:)

10. dobrodosla legendo!

Боље вас нашла легендице!

11. Ko se iz porodice marijanap vratio?:)

Кућна помоћница.

12. Jel bese ona pisala one silne plagijate?:)

13. Marijana, da li si to ti na slici, uvek sam se pitao, ali sam se plašio da kažem naglas?

Inače, par puta sam pokušao da odem sa sajta, da se odjavim i to da bude kraj, ali ima onaj prozorčić koji iskoči i kaže "Gde si krenuo, sad će postavljaju, jesi siguran" i bude mi neprijatno i onda ostanem

14. Jel bese ona pisala one silne plagijate?:)

Да

15. Marijana, da li si to ti na slici, uvek sam se pitao, ali sam se plašio da kažem naglas?

Не али личи на мене

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.