Prijava

osim tih katuna i mesta u planinama koja su ok

хаха а чуо сам за то да се прже на електричне тротинете и скутере у београду, кад бих имао шему извозио бих из кине та говна пошто су овде смешно јефтина рецимо тај тротинет је четрес евра неко смеће а скутер добар 350 да кажем а у србији га продају за два сома хахахаха јеби педере глупе још видим да је држава сконтала да је то узело маха па ће да их опорезују и наплате им регистрацију

Radim na Novom Beogradu, ovde ne silaze sa tih govana mladi japiji u odelima. Malo mi je gadno kad vidim. Raskopan grad, Vesić svaki dan raskopa još jednu ulicu, a ovamo ima dil u WinWin da ubira procenat od prodaje skutera (lupam, ali me ne bi čudilo), dok ovi na skuterima imaju stav "vidi me kako sam zajebao svet, grad je moj".

Kupio tastu za rođ, da.ide do posla (Vračar). Za sada nije pao, al ga blam da sedne u Vulevu hahhaha

Kolko košta keeway ili kymco u kini? Npr 125 kubika onaj Kymco što je kao Beverly samo manji

Kymco People se zove. Ovdje je skoro 3000€ od 150cc što je baš mnogo brt za takav tip motora.

Kolko košta kymco, kumčo hahajaj

Brt za malo jače od 3000 možeš da kupiš u toj kategoriji PCX koji je po svemu sem kubikaži maxi... nije baš velik kao burgman ili Tmax, ali je veliki dosta... uopšte ti Kinezi ođe nijesu tako jeftini kao što se priča. Nijesu ni loši po kvalitetu kao što se misli, ali su cijene čini mi se u zadnjih 5-6 godina jedno 50% pojačali minimum.

Mada realno Tajvan 100x jači od Kineza za motore. BMW GT650 se sklapa na Tajvanu, a to je tipa najjača mašina koju možeš da izvedeš na ulicu i voziš ka čoek stvarno da uživaš.

не знам, у мом граду су забрањени мотори

забрањени су и ови скутери на батерије али полиција жмури док не дође дан кад морају да испуне квоту и одузму неке скутере, само ти каже стани момче и сиђи са тога

иначе скутере и бицикле мораш да возиш по тротоару, не може иначе да се прође ко човек а камоли кад јуре око тебе

ovde u Az, danas ovaj moj sofer kaze samo da pogledam nesto i stade neka radnja, nekakvi motocikli razliciti Minsk x250 tipa kupi na kredit za oko 120 evra nov kako je to moguce?, dakle mesecno tipa 12 evra 10 meseci, kakvo je to mrtvo govno prejeftino?

Da l se jebeno vozaš sa dunđerima u teretnim kamionima?

objasni kako si to zakljucio?

Mislim, to je ok. I deki je rekao da rmbači po zabitima i posle se vozi sa znojavim dunđerima. Al kako bi se vratio deugačije.

Ali ti bombi, koga je nigerijski milijarder doveo da mu vodi biznis, ti da se truckaš po azejrbedžanu sa dunđerima u dva reda sedišta, nisko si pao.

ma ne druze, auto je u pitanju, sedim po izboru na prednjem ili zadnjem sedistu, necu reci koji je, ali svakako mnoooooogo bolji i skuplji od punta. Mislim mogu i sam, ali lepo je kad imas vozaca :)

A ti polako, jos malo da usavrsis prevoz kobasica, pa ces eventualno za deset godina moci da vozis ovakve kao ja. Hahahaha jebeni Tilmo proziva nekog vozaca.

Vidiš. U prvom postu si upotrebio izraz "šofer", to nikako nije neko ko vozi limuzinu i ima bombasa milijardera iza. Još da zaustavi limizinu, taj šofer, i da ode da gleda trotinete!?

U drugom postu si nesvesno upotrebio reč "vozač", jer si u glavi zamislio limuzinu i kako bi to inače trebalo da izgleda.

pa sta je sofer nego vozac? omg, ti bi trebalo to da znas valjda, doduse jeste da vozis nezivu prirodu, ali svejedno