Greta Tunberg i globalno zagrevanje

1. Pa nažalost današnja levica je cela ta priča: bogata dečurlija koja hoće nešto da menjaju u svetu, ali su pičkice pa se hvataju za stvari tipa žene u video igricama, crnci u filmovima.
    Šatro bore se za malog čoveka ali mrze plebs iz dna duše.

2. i dalje vas trigeruje deriste i licemerje a? :)

3. Sanitarni čvor
    kod nas klinke poznatih burzuja roditelja pevaju ili ako su sinovi bave se boksom.kod sveda se takvi bave proseravanjem o prirodi i vegunji su.ja je podrzavam.volim kada se burzuji iseravaju po sirotinji,a ta sirotinja to ne kapira pa jos i drka na njih.

Nije ona problem da je samo neko razmaženo derle što kenja po podkastovima. Problem je što ima ozbiljne finansijere i fura propagandu zapadnih korporacija. Sva ta proseravanja oko prava pedera, crnaca, foka, komaraca, sva holivudska proseravanja, sva ta cenzura na Guglu, Fejsu i srodnim im firmama imaju samo jedan cilj. Da se uvede jednoumlje, ukine sloboda govora i zadrži monopol koji su stekli još u kolonijalnim vremenima. A očigledno je da su se sjebali, da su im se planovi od pre 20-30 godina, po padu SSSR-a, da potčine svet ekonomski ili vojno razjebali, da im Kina, Indija i Rusija polako ruše sneška i da sve više kenjaju cigle i pišaju firnajz, jer gube kontrolu. Pa udri po propagandi, da zaluđuju puk i pokušavaju da sjebu one koji im piške po snešku kog su gradili vekovima.

4. a sta je bolje, lizanje jajca naftnoj masineriji koja finansira sve ove sto navalili u evropu?

5. jednom rekoh, moras da odaberes koje ces debile i licemere da podrzis ako oces nesto da uradis. to je to.
    veruj mi, interes nase zemlje se poklapa sa interesom zapadnih levicara, samim tim i ove grete. interes nase zemlje se ne poklapa sa kineskim interesima, a definitivno ne sa saudijsko arabijskim.

malo manje emocija u ovome nije na odmet.

6. Nije dobro ni da ovi drugi zavladaju. Ali ovi drugi nas (bar još uvek) ne zaluđuju budalaštinama i ne kenjaju o nekoj univerzalnoj pravdi. I brate ako mene pitaš i dalje mentalni poremećaj da oćeš sebi da odsečeš kurac, da ti doktor odradi rupu i silikone kako bi te trpao znojavi kamiondžija u kabini FAP-a i dalje zovu mentalnim poremećajem. A ne da od toga prave društvenu dogmu i da smeju da rade šta hoće, jer čim im se usprotiviš odmah si nacista.

7. celt ne seri ti iz svajcarske, znaci pre bih ziveo u najgoroj prljavstini bez migranata nego imao neko bedno poboljsanje ekonomije s njima a povecanje kriminala ogromno

8. Problem je kelte što su ti zapadni levičari otišli u ultralevicu za pare. Ja sam više levi centar. Jebe mi se ko si i odakle si, ali ne dam na sebe i na svoje. Nećeš da me teraš da prihvatim i tolerišem nekoga ko mi nasilno ruši moj način života. Taj ima da dobije šamar. I šlus. A ne ko Šveđani što ozbiljno razmatraju da poskidaju zastave Švedske u celoj zemlji, jer krst na njoj vređa muslimane.

9. kakve veze ima ovo sto greta jede govna sa tim. jeste, uglavnom su slicne grupacije, ali greta nema bas neke veze sa tim, realno. mozes da budes protiv jednog a za drugo ako oces.

nije dobar taj crno beli pogled na svet, ne postoji isti odgovor na svako pitanje.

ta logika je: ne svidjaju mi se gejevi -> ne svidja mi se liberalni pogled na svet -> ne svidjaju mi se ekoloski pokreti -> sve sto oni rade je lose -> ovo sto rade drugi je bolje

10. ja sam desni centar bata sal mozemo li biti drugovi

11. centristi imaju najveci kurac

12. tolerišem nekoga ko mi nasilno ruši moj način života

kako pritisak na kinu i aziju i bliski istok da gura ekoloske propise rusi tvoj nacin zivota?

i evropu i sve ostale...

13. Ono što ja pričam je da Greta nema veze sa politikom. Već sa finansijskim interesima ultrabogatih na zapadu, koji između ostalog poturaju i ove ultralevičarske zajebancije. Mala je plaćena korporativna marioneta. Koju popularizuju i guraju druge korporativne marionete. Da sjebu konkurenciju.

Nema politike, sve je bilans stanja.

14. I mala me nervira zato što je u tom establišmentu koji nam nameće ta sranja, kapiš?

15. eru, ako cemo tako, i ja sam centar.

ekonomski, vucem na desno, liberalno vucem na levo. i ne smeta mi ako se ekonomija pogura malo u smeru ekologije dokle god su uslovi ravnopravni.

naravno smeta mi da sad uzmemo i poslusamo dete komunjaru od 16 godina i uvedemo takse na prdenje jer ispustas metan, ali fora je sto moras da guras tako, kako bi pomerio javno razmisljanje, kako bi razumni ljudi seli i odradili nesto razumno.

16. Ono što ja pričam je da Greta nema veze sa politikom. Već sa finansijskim interesima ultrabogatih na zapadu, koji između ostalog poturaju i ove ultralevičarske zajebancije. Mala je plaćena korporativna marioneta. Koju popularizuju i guraju druge korporativne marionete. Da sjebu konkurenciju.

jeste, pa sta? sve javne licnosti su.
    poenta je da kod nje vidis jer ne podrzavas neke druge ultralevicarske zajebancije :)

17. da ne kacim kapt obvjousa

18. Neće ona to da odradi. Ljudi su itekako svesni da treba da se povuče kočnica što se tiče sjebavanja prirode, ali ona je jebeni Miki Maus. Korporativna maskota. Da navede ljude da odu na internet i da izguglaju da je najveći emiter CO2 Kina. A odmah iza nje Indija. E sad što je taj podatak ukupno a ne per capita nema veze. Što su Kina i Indija 1/3 čovečanstva nema veze. Averidž zapadnjak će biti ubeđen da su Kina i Indija zlo i bojkotovaće njihove proizvode, a ilakše ćeš im poturiti bilo koju drugu negativnu priču o njima. Jer su po difoltu zlo, uništavaju deci život, hau der dej? Korporativni instrument, nije cilj spasavanje planete, već demonizacija konkurencije.

19. poenta je da kod nje vidis jer ne podrzavas neke druge ultralevicarske zajebancije :)

Pročitaj moj prethodni post.

20. ne treba ni u cemu nikad podrzavati ultralevicare cak i da je najbolje resenje, ne treba im ustuknuti nimalo jer su to jebeni bolesnici koji bi zgulili kozu bilo kome ko ima vestine da zaradi iznad minimalca

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.