Prijava

Paz ovako, polazim od toga da ja rešim da otvaram nešto tipa Cargo, konsultovao bih pravnika, raspitao se kod države, ako su svi u gasu OK je tebra sve, može se, onda otvorim to, i onda kad počnem da pravim profit krenu da me drkaju, a neće da se iscimaju tri godine da srede jebeni krš zakon, čak je bila neka stavka oko obaveznog jebenog takaimetra koliko se sećam, što je bizarno u 21. veku, i ja bih tražio rupe u zakonu, jer pare su jebeno uložene. Zakon je krš. Ne treba srati po svim taksisti a, ali godine monopola sa učinile svoje i oni ne mogu da se priviknu da rade kako treba. Naviknes se da ucaris soma dnevno, i sad ostaneš bez te mogućnosti, jbg, nije lako, tako da je većina najebala tu jer je realno trebalo da najebe. Plus ona računica kako je CarGo jebeno skuplji od taksija, lol jebeni, nemoj me praviti budalom, fazon najskuplja vožnja ikada mi fazon 800 dinara, a išao od Vuka do 45. bloka, po gužvi, a koristim Cargo tri puta nedeljno.
Pusite kurac, nek imaju zakon na svojoj strani, da seru, seru.

Kenja o nelojalnoj konkurencije, tuče se u Lidlu za pile od 60rsd.

Vucic bog resava probleme svih gradjana

Pola taksista su saradnici službe i milicije.

Ta Zorana Mihajlovic je najverovatnije najkorumpiranija osoba u vladi. Svi moguci protesti su nekako oko njenih odluka. Niski aerodrom, pa taksisti u beogradu, sve to izgleda kao ok, platis i dobijes zakon koji ti odgovara.
Izduvace se ovo, i napravice neku foru da i cargo upadne u taj monopol ili ispadne iz igre.

Nakon nekog vremena ce Vucic da smeni Zoranu je uradila ovo i uradila ono i pojeo vuk magarca, cargo promenjen ili ubijen, aerodrom otiso, koridori i ostali kurci ostali da se raspadaju. Ko uradio, niko, smenili smo.

kazu da su gotovi protesti.na molbu predsednika.sveti vucic taksiste i carGo miri.

miri kurac, naci ce se neka sredina da cargo poskupi

to sto to nece biti dobro za gradjanje,ne znaci da ih nece pomiriti ili da ih nije pomirio.
oce svi deo kolaca i dobice ga.to ce da plati raja.sirotinja raja.sirotinju raju treba jebati uvek.cim prestanu da ih jebu,oni ce brzo naci nekog ko ce to da im radi.zato ce vucic vecno vladati.on nece prestati da jebe.

6 meseci 1 od 5 miliona nije proizvelo toliko frkice kao nedelju dana taksi zuluma

Srbi. Vukajlija.

nije ti bas neka teorija.decenijama seru naucinici,javne licnosti,generano svi kako se planeta raspada,pa niko nije privukao toliko paznje koliko klinka koja je naucila neke standradne varijante i bila satro agresivna.vege klinka>ceo naucni svet.
Svet.

Nije to teorija prijatelju, nego:

Sere se mesecima kako su protesti suviše mlohavi da nešto promene, a kad neko krene sa efikasnijim (ili bar agresivnijim) merama bude jao na šta to liči, dajte tenkove da rasteramo ovo

stvar je u tome sto tesko da taksisti to rade iz nekog altruizma.koliko citam izgrbavili su subvencije od predsednika.svako udruzenje vozaca je efikasnije u protestima od studenta za koje manje vise sve zabole kurac.vidis,taksisti su ucinili mnogo.za sebe.dobijace neke subvencije.fakticki nasu kintu.poenta je da su za sebe dobili dosta,a generalno ni za kog vise.protesti njih i ovih drugih nemaju veze.generalno su taksisti govna,a i verujem da su i ti aplikacija takisiti govna jer ih neki politicar stvorio da bi srkao jos para.ono,ko ih jebe.i jedne i druge.vise podrzavam one babe i dede sto cuvaju neke reke po srbiji nego sve ove ostale zajedno.

ti stevco bese ne mozes da se zalis na taksiste koliko se secam vozili su te kad si bio na bazenu,, negde u ono vreme kad ti je bohor prebacio neki novac

Nisam se vozio taksijem evo ne pamtim. Busplus zakon jebeni.

Stevčo, je l ona računica što su taksisti izbacili tačna? Ti znaš sa brojevima i to.

Стевчо вежбај мало као стрина си нека, појачај прехрану

U narednih nekoliko meseci ukazuje mi se prilika da dođem da radim i živim u bg...

Posle svog ovog haosa, taksisti, radovi, smrad, gužva, haos... pre bi u prokuplje jebeno