Prijava

Bilo je i gorih od tebe

Radulović priča o sukobu velikih kolonijalnih sila za ovaj prostor pa i za Srbiju. Što mi potpuno ima smisla. Takođe, on kaže kako je Vučić podržan od EU i Merkelove.
Jer da nije imali bi milion i jednu zamerku, na slobodu medija, na korupciju, afere itd. I imali bi mnogo razloga da ga sjebu, ali on im odrađuje posao i za sada ga nema razloga menjati.

On smatra da nam je u ovom trenutku bolje prikloniti se Americi i njenim interesima na Balkanu tj. da ćemo više profitirati za razliku od priklanjanja Nemačkim intersima na ovim prostirima - koje imamo u ovom trenutku.

E sada, možda je i teško to proceniti ali ono što brine jeste činjenica da nam je Nemačka u komšiluku a Amerika bogu iza nogu.
Tako da ako se nešto i desi, eto nam Nemaca opet na kućnom pragu. A znamo kako to ide.

To je čini mi se jedine zamerka ove njegove ideje.

Pa da, ameri su nam mnogo daleko, i ne mogu da dobace kad nas bombarduju, ekstra logika druze

Mogli su i 1939 pa im trebalo 3 godine da se organizuju i procene situaciju....

Kaizen, hvala ti na divnim iskustvima koje sam doživjela u Vukajliji, na divnim prijateljstvima, vezama, razdvojenosti, požarima. Jer bilo je. Hvala vam na prostoru gdje sam uspio iskazati svoju kreativnost i usmjeriti je prema nečem manje korisnom ili čistom, kako bih mogao meditirati kao i do sada.

  Žao mi je što ranije nisam došao na sajt (to je bio jbg klinac) i što danas nisam sreo ljude koji su po mojim očima legende o Vuku (svi imamo različita razumijevanja, da). Žao mi je što nikad nisam otišao na VOS, u emisiji o deficitu ili na bilo kakav razgovor o Wolfu. Sada, kad mogu, nema druge.

  Žao mi je što je stranica otišla do dna i nije ovde. Nastavit će padati, to svi znamo, ali šta učiniti. Tako je. Pokušajte to shvatiti na neki način, vidjet ćete da postoje ljudi koji žele vidjeti komad stare Vukaylasove slave kada su druge web stranice skupljale plakate i brendirale ih kada su neki drugi blogeri objavljivali pogreške u svojim blogovi kada su reakcije jebene preko vrha. Dajte nekome uzde, neka lovi tog konja do smrti, i ko zna, možda nešto osvoji.

  Dobro sam. Dobrodošli

Ко подржава Димитрија Љотића и оно неандерталско аветање по граду тај Србин није. Евентуално је само српског поријекла, као један Макс Лубурић

Зар тако о прецима

Pogledajte kakva gospoda su članovi Dveri.

https://www.youtube.com/watch?v=XoUZcFqotZA

Pa posle recite da nema za koga glasati!

вучић је тренутно најмање зло у понуди

Треба бежати одавде.

https://www.youtube.com/watch?v=u-LU54cqiEA

Svidja mi se novi format koji je Bosko odradio. Mislim da ce se vise pribliziti narodu.

Uzgred i Jovo Bakic je oformio stranku.

Sta mislite o novom Boskovom pristupu i o Jovi i njegovoj stranci?

Двери Српске за спас Србије!!1

Ajde bezi Hrvatu jedan.

Uzgred i Jovo Bakic je oformio stranku.

Sta mislite o novom Boskovom pristupu i o Jovi i njegovoj stranci?

Jovo mi je delovao kao dobra prica u nekim ranijim nastupima, u medjuvremenu mi je postao malo sumnjiv, nervozan i neumeren sa svojim teorijama i analizama. Nemam neki argument protiv da ponudim, samo instinkt.

Bole bi bio 3x gori od Vucica, sto mozda i nije losa stvar, jer cemo tako brze propasti i konacno postati protektorat neke strane sile.

Јово слути на неког комуњару радо бих га бацио из хеликоптера ако настави овако

Pa i jeste komunjara poprilicno, mozda ne hardkor, ali neki socijalizam u najmanju ruku

S tim da u Srbiji danas ta socio-ekonomska pitanja su goruca tema, mozda i najvaznija, a svakako vaznija od ovih bojkot medija/sloboda izbora proseravanja, tako da taj komunjarski sentiment u 2020. godini u zemlji Srbalja moze i pozitivno da se pokaze

rece tito 45. i istruli mu noga xd

Porediti Boška i Vučića u opozicionoj fazi je krajnje neumesno. Prvi je samo žešći krindž, a drugi je bio psiho i prodana duša još kad je ušo u politiku pre dvajes i kusur godina.

Okej brt, samo nemoj da zoves Boleta Bosko pls, digne mi se pa onda imam egzistencijalnu krizu po pitanju seksualne orijentacije