Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Thazz Dugg, jel si imao 4,0 prosek u toj skoli?
Нисам. У првој години је био 4,6, а послије, остале три године је био 4,2 до 4,3.
Jel si upisao nesto posle?
Завршио права и уписао постдипломске.
Super brale, sto nisi negde za docek?
Ко заврши права нема кеша за љеба, камоли за дочек.
:написаносајавнеинтернетмреже:
Biće bolje
Kad je došao u BL veljko je bio u teškom tripu da je iskusni lav sa beogradskog asfalta, da je tamo vidio kriminal, tučnjave da je isklesan i prefigan, da je bio u opasnoj ekipi itd i mislio da su u BL sve jadnici i seljaci, da u BL nema zajebanih momaka, taj trip. Mrštio se po gradu, smarao ljude bez razloga itd. Lik koji ga je nokautirao šamarom ga je tražio danima po gradu da ga odvali, baš zbog tog kurčenja. Ispred kristala ga je tukao, prišao dok je ovaj bio sa jedinim likom, zavezao šamarčinu i kao što ovaj tvrdi radi se o mazgi jebenoj trokrilnom ormaru, mršnuo ga nabio nogom u dupe, ovaj se nije ni branio, klasično ono kad znaš da si slabiji, pokupio se i otišao. čak nije ni bilo ono vidjeće on jebaću mu mamicu.
Poslije nekog vremena stao mnogima na zub, htjeli da mu bubrege izlome nije smio da se kreće po gradu bez 10 likova, a ceca mu poslala gorilu iz bg da ga čuva a veljkova priča bila, ma to je moj ortak brat moj ljubi brat a lik ima 40 godina živi sa ovim u bl dok studira prati ga svuda po gradu ma da.
Znam priču da je veljko smarao neku curu na instagramu i da mu se javio njen momak napisao ajde reci gdje si ovih dana da ti lupim šamar. i veljko kad se raspitao o kome se radi, odgovor je bio bratić nisam znao da je zauzeta, ne muvam zauzete devojke, ne zameri ljubi brat.
Bio je najjači kad je u društvu 10 likova išli su smarali jadnike po gradu, mrštili se, namjerno kačili ramenom po klubovima da izazovu reakciju pa onda izađi napolje pa u čoporu useru nekog od batina, a ovako vam tvrdim da nije smio da zucne, iskusno je birao koga da dira a kad je vrelo bez srama se povuče kao pička.
Da ne bude da ga samo blatim, pojebo je ovdje šta je stigao, znam jednu svinju od 130 kg i djevojka mu prišla i rekla vidjela sam da pričaš sa veljkom jeste vi dobri, i pojebo je prasac na kraju.Šta znam reputacija cecinog sina i ovako je solidno fin momak, visok keša ko blata, instaram popularnost, sasvim dovoljno da glupo žensko mašta da bude njegova princeza.
I ta pucnjava u laktašima se desila nakon što je veljko dobio po pički ispred Opijuma (ne znam detalje al sam čuo da je poslije šaketanja popio K.O. pa su kasnije išli u osvetu, i tamo kad su naišli na tvrdo jedan iz veljkove ekipe izvukao pištolj, opucao, nastala bježanija jbg.
Hahaha jedan od najlepsih tekstova u 2020 godini iako je tek pocetak
Posaljite mu ovo na instagram, da dodje do kurira a jao pa to ce biti price danima
hahah okacicu mozda na citate ovo
samo da se osvestim malo i nakanim da procitam ali vidim da ce nesto dobro biti
Odlican je tekst, dosta sadrzajan...
Kolko bi se njegova zena i svastike smorile kad bi procitale ovo ili tipa ceca, jer su svi u nekom balonu gde je on nedodirljivi princ, savrsenstvo bez mane, najhrabriji sa bombama u pesnicama....a ono ispada da malo malo da je dobijao neku samarcinu i jebao debele krave
dada okacio sam malo da se prosiri po internetu
sve dok ceca moze da finansira on ce da zivi u tom balonu.ko zna koje pare idu na to.obezbedjenje, mecevi, drustvo itd on sam nikad nece biti u stanju to da finansira,on bi od boksa odustao cim bi primo dva jaca udarca
https://www.kurir.rs/stars/3386207/svetski-mediji-bruje-o-cecinoj-cerki-nema-ko-ne-prica-o-anastasiji-raznatovic-a-ovo-je-glavni-razlog-foto?ref=fbkurir
sta bi madona dala da je popularna kao anastasija
veljko: odlicno sam odboksovao, nije me pipnuo lik......morace iz petko promousna nekog boljeg boksera da mi daju sledeci put
hahah i nije ga blam ovo da kaze, msm on je definitivno ubedjen da zapravo boksuje i dominira likove, naravno da te nije pipnuo kad nije ni zamahnuo nijedan jedini put, a padao je kad ga pomazis po rukavicama
sarapa: cekaj, dobro, ali ocekivalo se od njega, on ima impresivnu karijeru
phahaha nema dalje
a pazi onda ovo
veljko: imao je on meceve, boksovao je sa dejvid cisorom, on ga nije obarao....a dejvid cisora je svetski bokser, a ja sam ga obarao 5-6 puta...dobro, 3-4 puta...
a cisora se tukao sa dejvidom hejom, dal i sa klickom i kim sve ne hahah, a ovaj perfidno kao provlaci on ga nije rusio, a ja ga bacao po ringu 5-6 puta....zamisli da boksuje sa cisorom koji bas nije bazdaren u glavu, a em pun para bas bi namestao za par hiljada evra mec, da rastrga ovog picopevca ko hijena
jaoj da mi taj sarapa saka padne
Pa veljko je vec dokazao u jednoj emisiji da ga je nemoguce udariti.rekao je voditeljki da slobodno proba da ga udari pri cemu je on jos priblizio glavu ali cim je ona krenula da zada udarac veljko je hitro pomakao glavu u nazad i voditeljka je udarila samo vazduh a veljko joj se nasmesio sa bezbedne udaljenosti i rekao.vidis nemoguce me je udariri