Pretvaramo se da je Sabac razvijen grad

1. hahahaha jebote postavljac sina za voz prodaje maglu da je avangarda ljudima na forumu saljivog sajta, kakva tuga od osobe

2. Tu tuu, bombas je onaj Cira voz sto dimi

3. Šapčanima danas isplaćeno 1000€ od besplatnih akcija.

4. u sapcu legalizovali gej brakove.

5. El znate koliko je tek Platičevo razvijeno

6. Ko turizam u Jemenu

7. srpski Verden u Šapcu kraj Save

8. Platičevo ima jedan od najvećih procenata debila po kvadratnom metru i nažalost imam neku familiju tamo, doslovno svaki put kad sam kročio bilo je problema, tuče, provokacija... oće i vilama dubodu.

Klenak isto, ali njih možeš i da razumeš, bukvalno ih Sava odvaja od Šapca, ali su uvek bili seljaci i prečani i onda radi kompleks

9. "Poznavati Šabac, bila mi je velika čast", izjavio je jednom prilikom Gete putujući za Zemun

10. zbog havarije na akceleratoru cestica kosmodrom i metro u sapcu se trenutno prestali sa radom.

11. Šabački kvark... čestica koja Higzovom bozonu oduzima musavost

12. Posle prvog svetskog rata Francuzi su Šapčanica napravili fontanu, što je dovelo do nestanka musavaca na ovim prostorima. Jedna od glavnih ulica u Šapcu je Masarikova, takodje Šabac je poznat i kao mali Pariz. Francuski jezik se uči kao obavezan u svim osnovnim i srednjim školama. Svako ko živi na opštini Šabac ima pravo da podnese papire za Francusko državljanstvo ali narod to mahom ne koristi usled daleko većeg životnog standarda u ovom gradu.

13. ovo što kaže Maestro, ne postoji šapčanin koji je odbijen za francusku radnu dozvolu ili bilo šta, ali nam generalno ne odgovara ta prljava romanština tamo... ugl, u ambasadi Francuske na sam pomen Šapca udaraju pečat

14. Šabac, poslednje franačko kraljevstvo.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.