Prijava

Заратха
Можете ли замислити мој гнев, хајде да почнемо од новца који сам украо и написао током 6 година. друго, ово је ружичаста епизода, треће је нешто против Срба, ризикујем да се мало увредим и плачем, али мој деда је четнички војвода, а он пише да би требало да се што више пресели. али ја сам била крива за то, у почетку сам размишљала о киски (тада је капнуо), након што сам обећала новац, била сам пасивна, мој посао је била да држим текстове о данима и будем тиха. а ово су инсајдерски подаци, још увек не знам да ли су чекали да ме одбаце.
Јеби - моја мама

Imaš 40 godina čoveče

Zapata
али крив сам јебига, у почетку сам се био полакомио због пичака (капало је тада, јебига), после обећања о неком новцу, а и пасиван сам био, мој задатак је био штанцај текстове о дејтовима и ћути си. и ове инсајд информације не знам шта су чекале до сад у мени да буду избачене.
ЈЕБЕМ ИМ БРЕ МАЈКУ

Zapata
ЈЕБЕМ ИМ БРЕ МАЈКУ

Hahaha kao ajde da budem gnjida i da mu napišem ime i ja sam se izukao.

Zaрata
можете ли да замислите који ја гнев осећам

ajde malo mira na temi ljubim vas :)

Војвода итд. Дуго није чуо ништа лоше, кратко, бело, црно Зашто не и купци. Знам многе људе. То су девојке и намештај. Ако разведена ћерка посматра све то то збуњује. Било је разних. ... показује да је прелепа, да има секс са тобом. Ако не можете заборавити, све девојке могу одабрати праву тежину. Хвала вам што сте добар пријатељ и показао је да је дан у недељи онај дан када добију оно што им треба. Најлепша лепотице ... надам се да помаже :)

Napuštam ovu stranicu. Nastojim ne čitati forum ili forum jer to nije predivno čitanje. S tugom, ubod koji nema kosti na kostima, nitko se ne slaže s tim ... ljudi su dodali da vremena još uvijek pljuju, čak i kad počne potonuti. Mislim da je i on odrastao. Do 45. Vidljivo je da Dick kaže da "odlazak na stolice" nema problema smisliti nešto bolje. Napravljen je od hrasta. Višekratne bombe, svi musavi / tamni / avangardni su isti. Eru je dobar, žilav momak. Maestro je sve bio loš, od najmanjeg prema normi. O puškama se ne govori o debljini vrata. Nema kaciga za pse. Gdje je dobar čovjek? Također nema kockanja. U svakom slučaju, ovo je savršena platforma za jedan pogodak. Sada je gubljenje vremena. Nezz napisao sam ovaj par ili tako mrzim pretvoriti se u prodavača

Nadam se da je Packo ove godine nešto osvojio.

Umjesto da pustim EL, kao što je obećano, došao sam po fotografije isječaka, jer sam imao toliko problema, bez odgovornosti za bijeg.

Џоковић је веома тешка особа, мора да тражи новац од свог новчаника са џепарцем од 300 милиона долара ... ту нема ништа лоше, обични људи, такви људи ме не могу назвати ... вољени сви, - звезде и партизани, навијачи и лајање, Милан и Фан, Интер, Лејкерс и Ник ... људи покушавају да их смање свуда ... нови извештаји да виде какав је ЈОХНКОВИЦХ ... базен, брате Јолет и он има 27 година да немају име родитеља, а два или три јунака плаћају да остану код премијера, пошто су скокови у базен забавни ... здраво пријатељ купи јахту и донеси 20 риба из квалитета и реците им да их лижу лоптице на минут ако желите бити мали човек сваких десет минута. Без обзира на то шта кажете, сматрајте себе светицом, а она је калупна, она представља мање од 0,5% светске популације. Могу имати 200+ милиона и бринути о томе шта каже ваша бака, са мотором са погоном на сва четири точка и трчањем иза шуме, вожњом, јахањем и резањем ножева најбољи алат који можете, куповином траве, мажењем бјјајјиен ... а то није ваш избор, супруга ће вас правити

Tvoja majka isisava svinju. Kleknula je i sisala svinjski otečeni trbuh i gurnula ga u svinju, pritiskajući prst na trbuhu dok nije našla sol. Počela je stenjati i šištati kad je bila hladna, a grudi su joj bile natečene, a bradavice su pričvršćene za novu HB olovku. Kad je pustio trbuh od svinje koja će se uskoro potopiti u njegov domet, napunio mu je stomak kako bi stekao kontrolu nad debelim svinjama. Sagnula je glavu gledajući kako se sir kreće prema bokovima, podižući od zadovoljstva i počela trljati trbuh nekom prljavštinom, pretvarajući bedra u dodir. svinja

"O moj Bože, to je to!" Ti si lud. Mijenja položaj zadržavajući kontrolu nad zaštitnom barijerom kože zbog jake prehlade svinja. On će izići usnama dodirujući svinjske uši kada vaše ime čuje i drhti. Imao je i ideju da puca na nabreklih stopala u dlan. Umotala ga je između lica i ruku, a svinja mu je ležala na obrazu dok je molila. Uz puno njušenja i ljubljenja, svinjske proizvode otpuhuje količina toplog svinjskog dima, svinjskog vina. Majka vam je zaustavila krv iz sprejeva dima iz biljaka i sakupljala je u ruku i zaustavila je. Svinja je zavijala i počela hodati kroz močvaru u uglu, ali majka je srušila zemlju. Zamahnuo je repom i ubio svinjski sistem svinjske kaše, dok se svinjski sendvič pretvorio u gomilu svinjske pirinče i suhe šljive. Tada je podigao glavu prema nebu i pozvao ime svog prijatelja, i to ne samo jednom, ne dva puta, već tri puta. Čvrsto je očvrsnuo lice na udubinu bokom i mazao površinu vode dok je palcem zabijao oko bubinova leđa u topli trbuh svinje. Jezik je očistio unutrašnjost svinjskog magaraca, kao da je poznato da je napustio svoje smeđe usne, šepajući hrom od potomstva. Umorni čovjek pao je na zemlju, okrenuo se i pušio cigaretu. Isisao je dugi dim, podigao pogled u zrak i izgovorio svoje ime zadnji put prije nego što san zaspa.

To je tvoja majka. Tvoja majka je to uradila.

linkuj origininalne postove pored inace nema smisla