Korona virus u Srbiji
  • Thilmo

Stigao danas, 12 ljudi zaraženo.

Da l će da bukne od sutra?

• Thilmo

Ako imate simptome, kašalj, kijavicu, temperaturu, NE IDITE U DOM ZDRAVLJA DA ZARAZITE OSTALE LJUDE NEGO...

Pozovite broj 064 8945 235 - korona SOS telefon, koji je Ministarstvo zdravlja ostavilo na svom sajtu za konsultaciju.

• Thilmo

Perite ruke toplom vodom i sapunom, efektivnije od asepsola.

Držaću vas apdejtovanim.

• Thilmo

Odoh u karantin, dosta sam uradio za čovečanstvo.

• Thilmo

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Skrolujte dole do zaraženih i mrtvih po državama, nije to toliko alarmantno.

Mada mi je nerealan ovoliki skok Italije koja ima 60M stanovnika. A žarište bilo u Kini koja ima milijardu i kusur stanovnika.

• Ejdus

Samo beli lukac i narandže + med i ne brigaj.

• Bata Sale

Mada mi je nerealan ovoliki skok Italije koja ima 60M stanovnika. A žarište bilo u Kini koja ima milijardu i kusur stanovnika.

Zato sto Italijani jedu govna kao i mi, pa se zajebavaju okolo i kao nece to nas. I sto su Italijani generalno za organizaciju bilo cega kurac. Nejasno mi je kako su od ultra organizovanog Rimskog Carstva dosli do ovoga.

A Kinez lepo proglasi karantin, ko prekrsi metak u celo, pa se ti zajebavaj. Po internetu do skoro kruzili snimci kako murija u zastitnim odelima mrezama hvata debile koji krse karantin. Pa se zapadni liberalni dusebriznici i retardi danima zgrazavali zbog tiranije nad kineskim narodom. Evo vam ga kurac sad. U Kini opada brj obolelih, a svugde raste.

• Thilmo

U Nišu ne mož da nađeš asepsol, maske i gel za suvo pranje ruku. A tek je prvi dan panike lol

A pobiše se za brašno i zejtin kao da je smak sveta. Xd

• Thilmo

Total: Zaraženo 126,054 Preminulo 4,616

Ovo je na celom svetu do sad. Pa nije neki procenat majku mu da se diže ovolika panika.

• Thilmo

Osim ako nisi talijan. Xd

• riffraff

Kakva bolan korona

• Eru Ilúvatar

pa mislim da je veci problem kapacitete sto nemaju zemlje da lece sve te pacijente

• .dr Vuk

zatvorite sve fakultete na 2 nedelje

• Thilmo

Ako malo dublje pogledaš, najebali samo ovi što ne jedu hleb.

• Скелетор

u domaćim medijima broj zaraženih korona virusom u svom prajmu biće tačno onoliki koliko bolnice trenutno raspolažu sa karantinskim smeštajem, respiratorima i sličnom opremom.

biće u fazonu - not great, not terrible

• riffraff

Suspendovan nba

• Ejdus

Hoće li kod nas suspendovati škole. Mrzi me više da čitam lektiru...