Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
zaboravio sam da kazem kako sam se ja borio da se ne siri korona,.kad smo popili pice odem ja do konobara i pokazem mu na drugara.vidis onog decka tamo on ima koronu.uzmni rukavice i prebrisi sto i stolicu gde je sedeo sa nekim alkoholom a solju iz koje je pio baci.konobar mislio da ga zezam uverio sam ga da sam ozbiljan i nisam hteo da idem dok nije sve obavio kako sam mu rekao
Dobices simptome za koji dan
Zašto imam žito-torta vajb od poslednja 2 posta
http://www.tarzanija.com/sta-je-zajednicko-nama-i-rudiju-goberu/
Ovo je moralno pigmejstvo u rangu sa Aleksejem Kišjuhasom...
Ok, ako tako misliš. Osećao sam potrebu da nešto kažem u moru dezinformacija, oni imaju 300k pratilaca i to je to. Kontaktirao sam jedinu osobu s kojom sam tamo ok, i on je objavio tekst. Nisam se pomirio, nisam oprostio, to je to. Zvučim sam sebi smešno što se ovako pravdam, ali nek sam 1000 puta pigmej, al nek pročita makar 1000 ljudi i shvati ozbiljno priču, biću srećan.
To je razlog što sam i došao nazad i na vukajliju posle dvomesečnog hijatusa.
Mister no pvt
hahaha zapata dupli agent
Da li bi ste jebali neku dobru ribu ali da je zaražena korona virusom kaže evo već drugi dan kako zna?
e_a znate da ste 20-40
Da li su slajmare I skrama u plućima simptomi korone?
i ja ih imam mislim da nisu
e_a znate da ste 20-40
Жртвовао бих се.
I ja bade.
KORONO DODJI NAM NA JAJA
Zapata, odlican tekst
Odličan tekst zapata, nastavi da pišeš.
Ovaj autošovinizam je gori od korone, života mi. Kaže čojek nešto u fazonu nema šanse da mi ne doživimo italijanski scenario.
Znaci ovako, spisak zemalja koje nece doziveti italijanski scenario:
slovenija slovacka poljska madjarska ceska hrvatska rumunija bugarska makedonija albanija bosna grcka
Cekaj brate a sto oni nece a mi hocemo?
PA ZATO STO SMO MI GLUPI SRBI LOOL PISAJ
Ja evo svaki dan na kapiji fabrike cekam u redu da izadjem sa jos 300 ljudi, i jos tolko procirkulise pored mene svakog dana, ali necu da idem u kafane i kafice i sve ce biti OK. Izolacija FTW, i nema frkice...
-Maestro glup si nisam tako mislio.
-Pa kako si mislio?
-Paaaa.... ono...... svi ce da dozivimo italijanski scenario (((prica tako jer je juznjak)))
-Aaaa, znaci svi ce da izginemo u koronu? Ali zasto onda sve ima neki prizvuk toga kako cemo pogotovo mi srbi da izumremo od korone?
-Buraz, nasa vlada, znas Vucic, oni sve lazu umanjuju brojke prcam im mater.
-Ali brojke su manje vise priblizne u citavom regionu?
-Ma....buraz lazu i ovi u regionu, sve to ista gamad.
-Znaci priznajes da su jednake sanse da svaka druga zemlja istocne evrope zavrsi italijanskim scenariom?
-Paaaa ono ajde nek bude, prejebao si me malo. Ali ipak mi moramo zavrsiti tim scenariom mislim HALOOO mi smo Srbi glupi sta ti nije jasno
-Pa ne kapiram brt. kad vec samo glupi i siromasni narodi imaju neke scenarije sto se tice korone kako to da imamo italijanski scenario, po najnovijem i spanski, a ne tamo neki kazahstanski, moldavski, bosanski ili albanski?
-PA ETO ETO KAD JE PREBOGATA ITALIJA ZAPATILA CEMU SMRDLJIVA SRBIJA DA SE NADA
-Druze da li si mislio na primer da je to zato sto je Milan jedan od jacih turistickih centara Evrope pa pun kurac svakojakih nacija pa cak i Kineza dolazi tamo da sopinguje kad je mart mesec, jer ono, mart je jebeni, za letovanje rano je za zimovanje kasno je?
Dok je Srbija potpuna kita sto se tice turizma?
-AAAAAAH Maestro glup si glup si glup si glup si
АБВГДЂЖЗИЉ
Ako ne capne 50 000 penzionera smatracu ovo propustenom sansom da zemlja konacno krene napred,