Korona virus u Srbiji

1. Msm tolko bi bilo realno do ovih 1 000 000 zaraženih sto Zapata prognozira.

PS dablpostujem jer sam gowno od coveka

2. Od kud sad ova prica o vanrednom stanju? Hoce li biti uvedeno sta mislite?

3. Zasto se testiranja rade samo na Torlaku?

4. Okej, reci cu sad ovo ali nemojte me drzati za jaja zbog ove izjave:

Ja bih iskreno voleo da ekonomija crashuje u potpunosti, znaci skroz. Da stane sve. Da se zatvore firme, proizvodnja, prodaja, sve bukvalno. Da padne vrednost svega, nekretnina, auta, stock market, bitcoin, sve jebeno da padne osim hrane i pica i wc papira.

To bi takvu sansu dalo nama milenialsima da napravimo neki kurac u zivotu kad ovo prodje, znaci sansu veka. Drugu necemo imati.

5. Maestro ajde da pravimo podkast, ja ću biti Džo Rogan, glas razuma a ti Edi Bravo, teoretičar zavere

6. Glas razuma, ti?

Znači Zapata pre mesec dana, dok nije bilo virusa u Srbiji:
    Pa od Španskog gripa je pomrelo tipa 20 miliona ljudi, a imali su medicinu malo bolju od one iz doba Rimskog carstva tad, sa modernim karantinima nema sanse da bude neko sranje opasno.
    Zapata, kad virus dođe u Srbiju:
    Italijanski scenario, milion zarazzenih, panicno kupuje toalet papir. xd

7. Vanredno stanje je jedini zaakonski način da izbori budu odloženi za period kad će izlaznost biti na nivou kakvu bi vođa želeo (jesen), čisto da to odgonetnemo za one koji se pitaju "od kud" to.

8. Al do jeseni bi mogao da izgubi dobar deo glasačkog tela, uh kakva zavrzlama

9. E zabole me vise patka od toga da ne putujem taksijem, autobusima i neznam vise cime, ko da imam kodza pare pa aj cu ih trosim.Nego cini mi se da ce jebacu ti budes opasan trgovac benzinom kad nastane karantin.

10. wrf i love maestro now

11. Ako neko želi da se baš baš baš sasere od korone, ili ako nekoga loži priča da ćemo svi izumrijeti, klik na link

http://boards.4chan.org/pol/thread/248199764

12. Ljudska masta i lupetanja Maestro.

100% proverene informacije o virusu na 4chanu hehe.

13. Bar tri metra razdaljine dok srčete benzin crevom iz sumnjivog vozila, i obavezno menjajte crevo

14. Maestro tvoj anarhisticki post ima smisla sto kazes, vrlo ima smisla to da urusavanje ekonomije moze doneti dobrobit pogazenima.

15. Ne bih voleo totalni krash, ali da proredi boomere, to bi bilo ekstra.
    Lista benefita:
    1. Manje ide na penzije, samim tim vece plate, staje iseljavanje iz zemlje.
    2. Nema ko da gleda Parove, Zadruge itd. Mentalna higijena nacije bolja.
    3. Masa upraznjenih nekretnina na prodaju, cene padaju, mladi ljudi kupuju stanove, osnivaju porodice.
    4. Nema drtavaca da zaglave salter "izvinte, ja samo da pitam hehe", administracija efikasnija, digitalizzovana.

Zemlja ide napred, cvetamo.

16. Evo jedan inside info. Otac mog prijatelja koji radi u Subotici misli da je imao koronu, cak i pre nego sto je registrovana kod nas. Njih cetvoro ili vise u kancelariji je imalo a sve je krenulo od jednog kolege koji je putovao negde.

On kaze da nista slicno nije imao, tj. neku slicnu infekciju. Prvo je osecao malaksalost i onda je video da ima temperaturu. Prekinuo je sa poslom, dosao kuci i taj dan od 3 popodne do 11 uvece ga je tresla groznica.

Nakon toga se preznojio i onda mu je bilo malo lakse. To je sve trajalo nekih par dana, temperatura sa malaksaloscu. U to vreme je bio i sa porodicom i niko od clanova nije oboleo.

Eto, tako da nemojte paniciti i verovati dokonim ljudima sa 4chana.

17. Ma ja sam zamoren za razglebanja, vec ja sam za akciju da mi nadjemo kako da hvatamo krivine kad stave kontrolu to je najvaznije u celoj prici.A sto se tice virusa pa pouzdam se dobro u rakiju da pored rakije nema sanse da me obori s nogu.Ali kreatoru virusa zabraniti da trazi pomilovanje smrtnom kaznom vec u vecnom izgnanstvu ga oterati na pustom ostrvu, a za njega zatvor sa jastucima na zidovima pozeljno.Sve je isporemeceno ko da ljudi nemaju drugih poslova i ja nisam bas voljan da gubim vreme na razglebanje vec sam vise za toj da se radi.

18. Biće vanredno stanje uvedeno večeras, "vulin pisao vučku". To je uvod, obaveštava prešjednika da su se stvorili uslovi za to.

19. Odo po brašno i toalet papir.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.