Korona virus u Srbiji

1. Usao sam da napišem da se večeras uvodi vandredno stanje

2. Neke informacije 'talijanskih kolega: brufen navodno pogorsava simptome korone, pospesuje širenje na plućo. Za temperaturu samo paracet. Ovo mi ima smisla jer brufen je protiv-upalni lek, a inflamacija odnosno upala je prirodni proces

3. Само ви зајебавајте запату он је први најебао кад ударе бугари, наше ванредно је њима изванредно

4. Malopre bio do tempo ekspresa da kupim pivo, ao ao, koja panika. Iznesoše sve što mogu. Pa i kad se uvede vanredno stanje večeres, radiće prodavnice I sutra JEBEM VAS UPLASENE.

5. ovaj haos treba iskoristiti i napasti nekog u komšiluku.

6. Samo ne rumunje, kupili neko zajebano oružje i to.

7. Nego, nisam upućen do detalja.

Kad maršal večeras proglasi vanerdno stanje, šta mu to dođe ustvari.

Znam da neće raditi škole i to, nema okupljanja, neki policijski čas. Radiće apoteke i trgovine. A šta je sa fabrikama, kafanama, kladionicama npr.

8. Sve kladionice i kafiće bih spalio, nevezano za virus.

Samo kafane da ostanu. Sa corbom i kariranim stolnjacima...

#citatizabednike

9. U hipermarketu kod mene rasprodato alkoholno sirće.

10. Za dezinfekciju ruku, malko smrdiš al si bezbedan.

Nego, šta sw sve zatvara kad proglasi vanredno stanje u slučaju pandemije i toga?

Je l' apsolutno sve osim apoteka i trgovina?

Baš nemam pojma iskreno.

11. pa u suštini znači da vlada dobija neke dodatne ovlasti da bi brže mogla reagovati.

12. To znam. Ali svi su u fazonu da će skoro sve prestati sa radom. Samo ono neophodno će ostati.

To mi je malko prviše.

13. nece prestati sve.
    fabrike i ostala proizvodnja će raditi.
    apoteke, pekare, proizvodnja hrane, prodaja hrane za životinje, marketi i slicno će da rade.

14. Pa to, za fabrike se najviše bunim. Da l' će u Nišu zatvoriti fabrike od po par hiljada ljudi, ono Beneton, Džonson koji pravi neke ogromne motore i te takve fabrike kojih ima mnogo. Ili tipa Forma Ideale ili Emecetu, Tehnomaniju npr.

Na to mislim. Mada, nije ovo kuga pa da to rade, malo ga preterah i ja lol

15. kod mene u Berlinu od sutra sve staje sem supermarketa, apoteka, eventualno nekih restorana i prodavnice

u sektorima gde ima smisla raditi od kuce, radi se od kuce vec odavno

16. vec se spremamo da jedemo pastu i igramo sah i ps4 dve-tri nedelje

17. sevastokraor živi opet studentski život

18. Od veceras vam je u Srbiji vojska na ulicama i vanredno stanje. Provereno.

19. Pa to znamo svi jbt. Šta provereno koj kurac, eno Bohor u prvom komentaru napisao to.

20. u sindri nema korone <3

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.