Taj rad, zakasljes se na svakih sat vremena i sad malo i sinusi zajebavaju.
Na pocetku me bolelo grlo ali cudno nisko, ispod jabucice a ne iznad. Kao da suv vazduh mnogo
Ja sam od novembra do februara imao pa nemao neki kašalj, dušu da ispustim. Nema temperarure, nema nekih komplikacija. Al ne popušta, u naletima. Držalo me 3 meseca.
Bio kod doktora, da mi neki panklav antibiotik, 7 dana da pijem. Ispio 7 tableta i ništa. Isto kašljem. Bile još 3 u kutiji, ispijem i njih da dopunim na 10 dana. Isto kurac, kao da uopšte nisam pio antibiotike.
Bravo za putina sto je sprecio sirenje korone u njegovoj rusiji, e posle nek crne putina samo kako je diktator, i kako ogranicava ljudska prava, a ovo sto mi dozivljavamo na kraju ce rezultira revolucijom, jer ovo ukidanje javnog prevoza je prevazislo svaku meru kao da ljudi imaju pare da se voze kolima mnogo.
https://i.gyazo.com/cca6ae09508547820fe963be56ba2219.png mene pocelo i iza ociju da boli, sad sam inace prosao ulicom nikog zivog nema samo neki penzioner voda unuku verovatno a ona kaslje sve suvo hahahahah
ko poslednji izadje nek naprska asepsol...
Taj rad, zakasljes se na svakih sat vremena i sad malo i sinusi zajebavaju.
Na pocetku me bolelo grlo ali cudno nisko, ispod jabucice a ne iznad. Kao da suv vazduh mnogo
Ja sam od novembra do februara imao pa nemao neki kašalj, dušu da ispustim. Nema temperarure, nema nekih komplikacija. Al ne popušta, u naletima. Držalo me 3 meseca.
To bilo drugo nesto, svi i ovde njakali ko magarci
Bio kod doktora, da mi neki panklav antibiotik, 7 dana da pijem. Ispio 7 tableta i ništa. Isto kašljem. Bile još 3 u kutiji, ispijem i njih da dopunim na 10 dana. Isto kurac, kao da uopšte nisam pio antibiotike.
Pa virus jbt. Ne znam koji ti to doktor
Edit: uveo vučko zabranu izlaska za lica starija od 65god. Evo lajv na rts-u.
Ako je virusno bukvalno mozes da bijes antibiotike ko nezdrav i nista nece da se poboljsa
RTS1 Vučić uvodi nove mere. LIVE
Tilmo mislim da je korona u pitanju. Ako ne pomogne panklav onda je sto posto. Pogotovo sto si u Nisu.
HAHAH UPRAVO SE U LAJVU ČULO DOBACIVANJE SUFLERA VUČIĆU "SVE ŠTO SMO TRAŽILI" I VUČKO TO PONAVLJA HAHAH
HAHAHA
Neka mikrofonija se čula, i taj sufler. Pa ovo je genijalno lol.
Nije sufler nego Brnabicka. Vucko je izborio sa ovim alal mu kurac. Svaka mu cast. Najbolje smo docekali koronu od cele evrope.
Hahaha pa premijer peder pored njega šapuće hahaha
Pa ja cu glasam za njega.
al se ovaj vucic ugojio jebote
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Mislim da broj ubrzano raste
Bravo za putina sto je sprecio sirenje korone u njegovoj rusiji, e posle nek crne putina samo kako je diktator, i kako ogranicava ljudska prava, a ovo sto mi dozivljavamo na kraju ce rezultira revolucijom, jer ovo ukidanje javnog prevoza je prevazislo svaku meru kao da ljudi imaju pare da se voze kolima mnogo.
odavno je broj ubrzao, ovo je samo posle perioda inkubacije
https://i.gyazo.com/cca6ae09508547820fe963be56ba2219.png
mene pocelo i iza ociju da boli, sad sam inace prosao ulicom nikog zivog nema samo neki penzioner voda unuku verovatno a ona kaslje sve suvo hahahahah
ko poslednji izadje nek naprska asepsol...