Korona virus u Srbiji

1. A što u Rusiji nema? Nisam ispratio

2. A ti Reme prestani da jedeš govna jbg. Dođeš na temu sa stavom kao da si posisao svo znanje sveta, sve ti znaš i kad ljudi krenu da ti pišaju u usta e ajde nemojte pls loshe su fore

3. u srbiji ovo ima bude najbolje reseno cini mi se. ako je stvarno kao sto se prica, zadrzacete na par hiljada kriticnih slucajeva u najgorem trenutku, sto je odlicno.

4. jedna od prednosti centralizovane vlasti: bolje se prodje kad bude veliko sranje.

svajcarci vecaju vec duze vreme, i dogovorili su se da se bolest jako puno siri :)

5. jedna od prednosti centralizovane vlasti: bolje se prodje kad bude veliko sranje.

svajcarci vecaju vec duze vreme, i dogovorili su se da se bolest jako puno siri :)

jeste, i sad zamisli da se vucicu nesto desi, ode srbija u kurac jer stoka navikla da uradi nesto samo kad je gazda bicuje

6. cekam Netflix seriju o koronu.

7. u glavnim ulogama gej crnac lezbejka top picka i bubuljicava strejt neatraktivna riba

8. meni najjace sto je lik valjda juce il prekjuce rekao kako ce on licno na polu-crno da valja respiratore i niko se ne uzbudjuje oko toga hahah

9. pa to je tipican potez jednog autokrate i diktatora ali nista to nije novo za njega

10. Pere pare burazer al sad narod boli kurac jer im je dupe u procepu sad sve moze

11. Bohore ja mogu kazem vise se bojim da virus zahvati decu nego mene, ja si koristim oduvek staru i pouzdanu rakijcu.

12. Ljudi samo da vas upitam, jesam ja jedini koji najverovatnije nece imati seks??? Zadnji sam imao 8. marta a ne znam da li ce sledeceg biti do 8. aprila pogotovo nakon ovog policijskog casa. Ima jedna mala iz sela, znaci ne moze nas skontati murija ni vojska nikako, ali kurac moj ce ona da se iskrade iz kuce i dodje kod mene. A i da se desi to moji bi mi kenjali. Aaaaaaah.

13. navodno izaziva sterilitet kod mladjih muskaraca, tako da pazite se jer mozete da ostanete jeshe, sto kad malo bolje razmislim ne bi bila preterana steta za drustvo osim mozda atomskog misa

14. Sledi poduži post:

Ovo je neko moje razmišljanje o Planeti generalno. Ranjivi smo. Ako nije virus, 60-ih je bila kubanska kriza sa raketama, Apofis meteor ima nekih 5% šanse da udari, supervulkan se krčka u Jeloustonu bukv može sutra da eksplodira i izazove globalnu petogodišnju zimu, globalno zagrevanje, superinteligentni AI je potpuno nepredvidiv... 99% svih vrsta koje su postojale na zemlji su izumrle. Mi smo prva razumna bića, to je ogromna prednost. Sebi možemo povećati šanse samo na jedan način - kolonizovanjem drugih planeta. Ali kako. Samo združenim resursima jelte.

Kada zamišljamo kroz istoriju SF filmova i knjiga vanzemaljce- od marsovaca, klingonaca, romulanaca, vukija... svi su oni JEDAN entitet. Planeta Vukija je Kašiik- ali to je jedna planeta, jedna Vlada,jedan vođa (zove se Tarful, ne osudjujte me sto znam, bio sam dugo devica), a ne 150 razlicitih frakcija Vukija... naravno mi sve te vanzemaljce pravimo po svom liku, ali nekako kao da instinktivno znamo da je jedini modus da budeš uspešan da se ujediniš.

I to je proces dug, to je proces neminovan, to je proces koji izjednačavam sa evolucijom. Mislim da nam je to u genetskom kodu. Pre nekoliko hiljada godina svako pleme na par kilometara daljine je ratovalo, pre par stotina godina Sveto rimsko carstvo je bilo sačinjeno od bukvalno petsto nezavisnih entiteta, sad je to jedna moćna nemačka, dok pre 50 godina imaš samo dva značajna bloka- NATO i varšavsko, danas NATO (čita USA) vs Kina+ Rusija

Ali takođe imamo impuls da se i borimo protiv tog procesa zvanog JEDNA UJEDINJENA SVETSKA VLADA. Svaka šetnja protiv Mila, svaki Isisov napad, svaki rat trenutno je u sustini instiktivno protiv toga, da svima upravlja jedna centralizovana vlada, efikasnija nego sve prethodne.

Jer niko ne želi da na marsu bude američka zastava lol, osim amera.

Samo što niko to ne gleda kroz perspektivu marsa, ne mislimo o marsu, nego želimo da budemo nezavisni... jebem li ga ja tako razmišljam.

I mislim da će korona ubrzati taj proces svetskog ujedinjenja, naravno biće tu konflikta i konflikta al ide ka tome

15. Zapata nisi glup. Da li će zastava Zemljana biti jednostavno, slika planete zemlje na pozadini boje koju izglasamo?

16. Ili mi kao ljudska bica imamo svoju zastavu nevezano za planetu jer planiramo da naseljamo i mars?

17. gluplje nista nisam procitao dugo
    virus koji ima 0.1 % smrtnosti za mladu populaciju te tera na ovakav brainstorming
    a pre par vekova bila erupcija koja je unistila citavo ostrvo negde u indoneziji i 5 dana odjekivao zvuk sirom citave zemlje koliko je glasno bilo

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.