Korona virus u Srbiji

1. Zapata, procitaj Kantov "Vecni mir", kontam da ces svrsiti od srece ako nista drugo

2. Maestro kazes tvoji ce kenjaju, ohrabri se i bori se ko pravo musko bre, nije to nikakva sramota boreci se za svoje ja, meni je neverovatno da i ovakva situacija nije mogla da te ohrabri za takvo nesto.Ja vec razmisljam o potencijalnom gradjanskom ratu koji se moze dogodi od ovog ogranicavanja gde se svaki dan poostravaju mere a ti se bojis od toga dal ce tvoji da kenjaju.

3. Kakvi lešinari jbt... imaju i za kobija garant neku seriju

4. Zapravo... kazu da su ovo sve snimali godinu dana i ljudi se pomalo cude kako to da su uknapili tajming u minut

5. Kod nas u rajvosu ne zna se da li je gori smog ili korona :D

6. Gospodin Santjago je preupucen u sve teme. Kako mu to uspeva? Moze li on da elaborira svoju informisanost o svakoj situaciji i stvari ikada?

7. Pa dobro, ima Reme taj stav malo, "nije to ništa, da viš ja.." i "nisi u pravu, evo zašto..." sa tendencijom da te ne pouči samo, nego i maaalo ponizi, al msm da u globalu nije loš dečko.

8. Da li je gospodin Santjago jedan od ovih likova?

https://vukajlija.com/nije-to-nista-lik/192786

9. sa tendencijom da te ne pouči samo, nego i maaalo ponizi

hahahahahhahahahahhahaha plačem

10. ljudi moji samo disiplina moze da nas sacuva totalne katastrofe, uslove za lecenje nemamo, zdravstvene radnike kao da nemamo, ustvari nista nemamo.prepusteni smo na milost i nemilost virusa.ja sam zarazen iako sam bio disciplinovan.siguran sam da mi je virus usao kroz prozor.znaci mora totalna izolacija i ni prozor ne sme da se otvara

11. Kako se držiš dragi Labo?

12. Glupane zar nisi cuo na dnevniku da smo ubedljivo najspremnijii u regionu a mozda i evropi?

13. Sta da ti kazem. jaci je od obicnog gripa ali ja sam nekad trenirao kik boks pa sam tako ojacao organizam.drzim se/pijem prave cajeve ne ona sranja iz kesica

14. Uzgred, zar virusi ne umiru na nadmorskoj visini preko 1500 metara. Moramo na planine.

15. meastro, pa kad bi rekao pravo stanje svi bi bezali iz zemlje ko sirijci,sad bi vec pola srbije bilo na madjarskoj granici i treslo onu zicu

16. Koji je problem da se organizuje identifikacija onih s koronom i da im se stavi narukvica za kucni pritvor u trajanju karantina.Nego moramo ovaj degenerizam da sprovodimo.

17. nego jel ima ovde nekih ekonomskih strucnjaka

razmisljao sam mozda da uzmem koji bitkoin dok traje kriza

18. Uzmi planiram i ja ali mislim da ima jos prostora za padanje, mozda gresim

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.