Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
znas ti taj njemacki?aj neki sazetak.ne mora opsirno.jel nas smatraju jos vise najglupljima na planeti?
Naprotiv, stekao sam utisak na osnovu clanka, ali i na osnovu par komentara, da malo precenjuju nasu inteligenciju. Spika je da je Vucic zajeban diplomatski igrac koji je vec dugo pripremao zaokret ka Kini i da mu je ovo leglo kao kec na deset. Jedino negativno sto su rekli o nama je da imamo jedan od najslabijih zdravstvenih sistema u Evropi, sto verovatno nije predaleko od istine.
Sve je druze protiv mame Merkel, kako je evropsku zemlju, kandidata, EU kompletno izignorisala. I onda se ta zemlja okrenula Kini i Rusiji za pomoc. Ne samo u pogledu nas, Kinezi su vec poslali ljude i opremu u Italiju.
Vec joj zameraju oko situacije sa Muhamedima sto je pustila u Evropu. Ovo je samo slag odozgo. Jebace joj majku na sledecim izborima. I Makronu takodje.
па вучић јесте зајебан дипломатски играч који већ дуго припрема заокрет ка кини и ово му је легло као кец на десет.
fun fact: na ovom worldometru nema Kosova, a nije da nemaju zaraženih.
jedan kruzer ima više nezavisnosti od ćiptara
Ja pricam godinama da Vučić loži EU da mi hoćemo da udjemo da bi muzao pare, vi me mažete govnima. Kad se ostvati dobar ekonomski kao i geopolitični odnos snaga istoka i zapada (a dešava se sad) samo ćemo odjebati EU i otvoreno reći na čijoj smo strani. Hladni rat 2 sledi
kijavica je mnogo prijatnija od kaslja to imam da kazem na ovu temu
Apsolutno identicno razmisljanje svakog iole nacionalno osvescenog naprednjaka, samouteha za cinjenicu da vidis kako ce izdati, ali eto zavaravam se. Od reci do reci je skoro rekao jedan moj prijatelj, vari auspuhe i cita informer. Dobar covek.
imao sam neke obaveze po gradu jutros i za sve vas koji ne izlazite vani, mogu vam reci da nisam stekao utisak kao da je epidemija napolju. parkovi vrve od klincadije i roditelja i kerova. ne podrzavam vucica ni u ludilu, ali podrzavam mere koje su uveli i sta god da uvedu, nece biti dovoljno strogo za ovu nasu bagru od ljudi.
a tapsanje na prozorima je blamcina zestoka, sreca pa zivim u ciganskom naselju gde ih sve boli kurac za to
hvala na tumacenjima meni nepoznatog jezika.
standarna spika.uvlacenje velikima,a siljenje na malima.i jedno i drugo prekomerno.nije on to izmislio,to je od vajkada.samo je odabrao takvu taktiku da bi vladao duze.i ide mu dobro.
valjda cemo vecno ziveti sa tim osecajem da srbin ceo svet zajebe uvek i da oni mnogo pate zbog toga.
https://www.youtube.com/watch?v=dl78PQGJpiI
umro sam od smeha.
https://www.youtube.com/watch?v=BtN-goy9VOY
Bravo za klip Erisha <3
Inače, svaka čast Vučiću, za samo dva dana je stavio pod apsolutnu kontrolu kompletnu državu, građane, slobodu kretanja i medije, razbijajući time svaku iluziju o nekakvoj revoluciji, ustanku, ovo ono. Hahah jebi Vučela
Forza Vučić
Tako da bi razni drugosrbijanski balegari tipa govnaš, trebali da shvate koju razmeru slobode i demokratije im Vučić zapravo daje, dok bezbrižno kenjaju kako ništa ne valja, a država se masovno izgrađuje i oporavlja... Mogao je kao i svi prethodni, da ne radi ništa i opet da vlada, ali nije tako. I ne samo njima, već i svima nama. Posle Vučića, može samo gori. Kao i pre njega. Ne želim da taj zanimljivi, kreativni i pozitivni čovek ikada ode sa vlasti, zapravo
za 15-20 dana srbija u prajmu koronavirusa tako da podržavam ovakve fašističke metode vlade
u srpskoj otkazali cijelo pokugodiste.
Ostalo isto, bukvalno suspendovali život.
Vučić je bukvalno anđeo čuvar spram onoga šta ova stoka od naroda zaslužuje
Пажња!
Од сутра нова правила за комуникацију
Сви позиви ће бити снимљени.
Сви телефонски записи
позиви се снимају
Све поруке и позиви са Вхатсаппа се бележе
Твиттер праћење
Фацебоок мониторинг
Надгледање свих друштвених мрежа и форума
Пустите оне који не знају.
Сви уређаји повезани су са одељењским системима службе за прислушкивање и владиним и владиним ЦДМКС-ом
Пазите да не шаљете непотребне поруке или информације супротне законима и моралу
Избегавајте дељење поверљивих информација са пријатељима и рођацима. Реците својој деци и будите врло опрезни! Веома
важно је пренијети ову поруку тек данас
Јер од сутра у земљи постоји већ други вид посматрања.
Невероватно, али истинито.
Само га данас пошаљите свим својим најмилијима и пријатељима.
"Све што напишете или кажете може се употријебити против вас, чак и свака шала!"
XDD
џД