Korona virus u Srbiji

1. Podsetio bih vas da ova deca što uče od kuće će sutra biti hirurzi

Pa? I ovi sto nisu ucili od kuce mahom samo prave poso grobarima... xd

2. imam teoriju da čovek ne može biti nacoš ili neki ekstremni desničar ako je prošetao negde van svoje ulice...

3. To stoji, Mr. No, mada bih mu ja u tom slučaju zabranio ne povratak, nego izlazak iz Nemačke ili gde je već, neka se ljubi sad sa bratom Ahmedom dok ovaj diže metroe u vazduh, neka mu objašnjava sad kao što nama pokušava da objasni

4. Ljudi ne kapiraju da oni nas mrze i preziru izistinski, kad to shvate i prestanu da lažu sebe i pogledaju činjenice i prihvate ih, onda će prestati da budu liberalna govna

Samo žutu rasu smatram prijateljskom, jer oni kapiraju svoje mesto i tretiraju belce kao bogove što realno i jesu. Ko je izgradio tu Nemačku u koju ste pobegli i ti i Ahmed, sevastoseratore? Da niste vas dvojica možda?

5. govnašu naravno ne odgovara, jer je crnji i nosatiji od bilo kojeg ciganina jebeno

6. Cist vojni virus koji napads samo muskarce, samo sad su stavili manju dozu i napada samo stare i bolesne, bice frke kad pojacaju, sad je samo proba. A sto je interesantno ne odgovara mu vrucina nego samo hladnoca., stvoren za dejstvo u Rusiji.

7. okej, jel ste vas dvojica (Bobi i Mister no) makar svesni da to sto govorite i kako govorite predstavlja nepatvoreni rasizam i fasizam? ne pitam da bih vas zajebavao ili prozivao, jer ne planiram da nastavljam ovu diskusiju, vec cisto da vidim dal ste svesni implikacija onoga sto govorite ili imate iluzije da je to nesto drugo

8. Ici u ljudozderske zemlje da sadis duvan se ne racuna ko putovanje, jbg. Sry Bombi.

I nije stvar u rasi, nego sto ovi sto dolaze iz zemalja koje su kulturno nekompatibilne sa Evropom, i dolaze i takvim brojevima da ih je nemoguce integrisati.

A to igranje na kartu "ti si protiv migranata, ti si rasista" je tako jadno...znac bukvalno nemate kontraargument u korist migracije...jebeno se ne protivite jer vam je bedarica da vas neko okarakterise ko rasiste.

(')

9. I nije stvar u rasi, nego sto ovi sto dolaze iz zemalja koje su kulturno nekompatibilne sa Evropom, i dolaze i takvim brojevima da ih je nemoguce integrisati.

nije sija nego vrat, izvini sto sam rasizam zamenio za ksenofobiju

i jel cenis da je okej kad jedan svaba ili englez misli da smo sugava govna i kad drugi svaba ili englez sugerise tom da mozda nisu svi srbi takvi, ovaj ga otera u kurac

10. Negde u okolini Smedereva:

- Kevo, daj sto dindzi el stigla matorom penzija

- Sine, pa sta ce ti zatvorene su kladioni...

- Zavezi bre esam te pito sta sta tebe briga koji kurac

- Nadji posao pobogu, 28 ti je sto ne nadjes neku devojku evo znam komsinicina cerka jeste malo starija i brkata, ali zensko je, kaze da je izlecena

- ZATO STO MIGRANTI TUK AR DZOB! KAKO BRE ODAKLE!

- Pa sto nisi ucio skolu, ne mogu ti sad biti svi krivi

- E SAD JE DOSTA JEBACU VAM MAJKU: WWW>VUKAJLIJA>COM BLA BLA BLA BLA

11. i jel cenis da je okej kad jedan svaba ili englez misli da smo sugava govna

да

12. nacos ahahahahah
    jesi bora konj slicajno bombas

13. i jel cenis da je okej kad jedan svaba ili englez misli da smo sugava govna i kad drugi svaba ili englez sugerise tom da mozda nisu svi srbi takvi, ovaj ga otera u kurac

Iskreno me boli kurac, nek misli sta oce. Ne znam nikog ko voli Britance ovde, tako da je uzajamno.

Pa o tome ti pricam, to je taj PC idiotizam:
    Nemojte da zovete to Vuhanskim ili kineskim virusom, to ima rasnu konotaciju, nemojte da izbegavate Kineze! Pa nisu svi zarazeni! Namerno grli random Azijata i kaci na instagram. (iako jbg prosta logika nalaze da je verovatnije da su imali kontakt nego recimo moja tetka). Onda idiot fasuje virus.

Banalan primer. Mozda se nije desio, ali deluje skroz moguce (stvarno su neki grlili Kineze da pokazu kako nisu rasisti/ksenofobi i trendovalo po drustvenim mrezama).

I sta je rezultat? Da bi virtue signalovao naneo si stetu sebi i drugima. Bravo, morone.
    Ali si bar pokazao da nisi rasista/ksenofob. Mala cena je ako neko crkne....

14. Gde su ovde oni pametni vukajlijaši što pričaju o bitkoin snalaženju, mada ja više sam za snalaženje u realnom svetu nisam tolko za virtuelni svet, virtuelni svet mi dojadio skroz na skroz.Evo ja imam jednu ideju snalaženja u realnom svetu, staroj komšinici sam reko pomoći ću ti i donosiću ti i hranu i sve što treba, ako prestaneš parkirati kola ispred mog ulaza, uzimam 5% na to što ti nabavljam, pomeriš taj tvoj oluk da ne izliva vodu u moje dvorište, i ona eto ostane bez reči.A hvala bogu i starijem gazdi stana koji bi iznajmljivao reko bi isto da ako mi ne naplaćuje kiriju za ovo vreme pristajem da mu pomognem, u suprotnom nek se snalazi kakoj zna i ume.

15. Je l ima neko bolestan

16. Pa to sto ima mentola koji rasizam i antirasizam shvataju tako sto ces da grlis osobe bilo koje rase u slucajevima globalne pandemije kako bi pokazao da si sirokih shvatanja, ne znaci da svi to rade, ne znam koji si kurac to ubacio u pricu kad ja to nisam ni spomenuo

17. Ako uvedu serijat u Nemackoj jer planiras da se sunetis?

18. Ili ces da ostanes nevernik i da placas veci porez samo, hmmmm

19. Jebo mater stvarno lazni kineski nalozi. Razocaran sam. Botovi rade punim gasom

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.