ono, nacionalizam jeste tema za sirotinju, da se ne zajebavamo
Do ovakve MISLI može da dođe samo jedan sebični, govnarski polumozgić... Nacionalizam je kolektivni interes, poveži to sa onim što napisah juče ovde pa će ti biti jasnije štošta
jeste bobi, nacionalsocijalisticka nemacka radnicka partija, de ces nacionalnije i levlje od toga, al tesko je skontati neke stvari kad politiku delis na nacionalizam, levicu i liberalizam, a pritom gotovo da izjednacavas levicu i liberalizam
Pitao sam te nesto Sevaste, kako migranti pomazu meni i mojoj zemlji?
Ni jedna zemlja nema benefita od masovne migracije
CHANGE MY MIND!
ne racuna se ko benefit sto cemo da prestanemo da budemo zatucana rasisticka gowna ako budemo imali arapski geto u gradu.
Oh wait, necemo, bice samo jos gore.
ono, nacionalizam jeste tema za sirotinju, da se ne zajebavamo
JA GOLF TO LUDO PA BOG SAMO NJEMAČKO AUTO
Mozes. I u istoriji covecanstva ces naci jednu veliku, uticajnu partiju koja je bila upravo to. Jel mozes da pogodis kako se zvala?
sns
опа шах мат мистер но упао си у рупу звану наратив нацисто
Do ovakve MISLI može da dođe samo jedan sebični, govnarski polumozgić... Nacionalizam je kolektivni interes, poveži to sa onim što napisah juče ovde pa će ti biti jasnije štošta
шта ћемо сад
Ajde sad jedno BOMBASTIČNO otkrovenje, sevast... DA NIJE MOŽDA
jeste bobi, nacionalsocijalisticka nemacka radnicka partija, de ces nacionalnije i levlje od toga, al tesko je skontati neke stvari kad politiku delis na nacionalizam, levicu i liberalizam, a pritom gotovo da izjednacavas levicu i liberalizam
Zašto recimo ovo nije bila prva mera koja se trebala uvesti pre tipa 2 meseca
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=03&dd=22&nav_category=12&nav_id=1668659
Al ne bolje je čekati da virus dodje i onda se iživljavati sa policiskim časom zatvaranjem penzosa ko stoke itd itd
Da ne govorim o privredi otkazima i svemu što će se desiti posle ovog
i lupas ljudima etikete na osnovu toga sto su rekli da je mooozda malo rasisticki reci ono sto ste vi iskenjali da prethodne 2 strane
I koji kurac sad ovo uvode kad je kako oni kažu već ušlo 300k ljudi haha
Laburisti pre Blera? Demokrate u USA pre WW2?
I komunisti su se okrenuli nacionalizmu toko Velikog patriotskog rata u SSSR-u.
ne zasmejavaj me, u americi niakd nijedan oblik levice nije zaziveo, njima je i sanders komunjara jer hoce da zdravstvo ucini dostupnim sirotinji
mesas nacionalizam i patriotizam
https://www.history.com/topics/great-depression/new-deal
Hmmmmm velike drzavne intervencije u privredi da bi se pomoglo masama.
Da, totalno desnicarski i u duhu svetog slobodnog trzista.
Pitao sam te nesto Sevaste, kako migranti pomazu meni i mojoj zemlji?
Ni jedna zemlja nema benefita od masovne migracije
CHANGE MY MIND!
ne racuna se ko benefit sto cemo da prestanemo da budemo zatucana rasisticka gowna ako budemo imali arapski geto u gradu.
Oh wait, necemo, bice samo jos gore.
koliko se posraste po temi, nista vam nije sveto.
jbg, dosadno XD
Svaka razvijena ekonomija
https://i.imgur.com/rbALaYp.jpg