Korona virus u Srbiji

1. Imam stare babu i dedu koji zive sami.

Jel bi najbolje bilo da im dok traje ovo sranje donesem na prag kese sa potrebstinama iz prodavnice i da se vratim kuci odmah?

Babu bas stizu godine kapiram da bi je dokusurio virus

2. Prilično se pazim od korone (maska, pranje ruku, asepsol). Na svakih 12h guglam broj zarazenih. Ali ono sto kontam jeste munjeviti oporavak stock marketa i bitcoina. Korona je patka i prolazi do kraja meseca. Osetio sam vrhunac hajpa pre 2 dana, sad je kraj. Narod nastavlja da zivi normalno, broj zarazenih prestaje da raste rapidno. Ne verujte doomerima sa vukajlije, verujte ljudima sto drze milijarde u rukama.

3. Kako mislis jako blage simptome?

4. Delim Zapatino mišljenje sa ce nam ovo jebati majku jer smo sirotinja prvenstveno

5. Вукајлија сваким даном све више личи на Јутро с Миломиром Марићем

6. oće nas jebati, ali više ljudska glupost nego sama korona.
    već su renuli domaćini da se kurče kako je to jer ljudi ne jedu više domaće, ima onda onih za koje je ovo teorija zavjere, pa onda oni koji misle da je ovo ništa itd.

već su krenule one panične poruke preko vibera i cirkulišu među boomerima i ostalima koji su slabi sa internetovanjem.
    maloprije sam skontao da je moja mater na laptopu guglala simptome za stomačni tifus.

7. Ova korona se sporije siri nego sto sam mislio 148k obolelih u svetu danas. Pre tri dana 118k. Ovim tempom ce tesko doci do 200k a kamoli do milion. Sudeci po Zapatinoj teoriji treba svaka dva dana da se uduplava.

8. Tesko da cemo se ocesati o milion zarazenih do kraja meseca a od aprila ce poceti da jenjava sigurno

9. Ustvari, ako uzmemo samo ko je trenutno zarazen onda imamo 70k jer je 72k vec prelezalo i izleceno. Necemo se ocesati o milion trenutno zarazenih nikad jebeno.

10. hahah zapata kao neka studentkinja bioloskog fakulteta siri tu paniku e usta te jebem ta tvoja usta da te jebem :D

11. Jedino gore od laičkog spekulisanja nad pravom je laičko spekulisanje nad medicinom

12. Ova korona se sporije siri nego sto sam mislio 148k obolelih u svetu danas. Pre tri dana 118k. Ovim tempom ce tesko doci do 200k a kamoli do milion. Sudeci po Zapatinoj teoriji treba svaka dva dana da se uduplava.

To nije apsolutni broj zarazenih, vec broj zarazenih koji su testirani i utvrdjeno je da su zarazeni. Pravi broj je potencijalno dosta veci. Malo koja drzava, pogotovo nase banana drzave ovde, imaju kapacitete da na dnevnom nivou testiraju veliki broj ljudi. Da imaju, virus bi verovatno bio vec zaustavljen ili pri kraju.

13. Pa ja verujem najviše svojim kolegama iz intenzivnih nega sa severa Italije, mnogi od kojih su gostovali na simpozijumima po Srbiji i imamo kontakte ako oni kažu da je tamo kolaps, nemam razlog da mislim da lažu.

Pravite flat earth od ovoga lolo, ali na svoju štetu

14. Ja imam nepogresiv njuh za sve, i tacno se osetio vrhunac hajpa oko korone pre dva dana ja mislim. Sad je vec polaka smara cela prica, i krenuce nizbrdo. Takva su vremena danas da je svakog cuda tri dana dosta pa tako i ovoga. Ni virusi nisu dorasli da pobede taj trend.

15. hahah maestro odlicno receno

brate imam i ja ujaka koji radi na severu italije i on se usrao isto pa sta, umes li razmisljati svojom glavom

da nije bilo tih starijih ljudi ne bismo imali sad ove drzave u kojima zivimo

KHM KHM KHM KHM KHM

16. Корона је мим