Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
https://www.youtube.com/watch?v=H2Zi190QJkI
Kad si imao za kartu do Tajlanda i provod od mesec dana, imaces i za povratak...
Throwback u neku prenavarenu oblačnu jesen 2008me
youtube.com/watch?v=4SEP7rznyE4
Prestani da kopiras starijeg brata bobi.
Obraća li de vođa večeras. Vidi najavio rigorozne mere za Niš, Bg i Valjevo valjda.
Da znam da se išunjam po zalihe piva.
napijaj se rakije.
ustvari smo najebali kada vodja prestane da smara jer onda znaci da je bas veliko sranje i da ce gurati one njegove morone da seru.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHA GLEDAJ OVO MAJKU IM JEBEM
Pre odlaska na Tajland bila spika “gari ma jebem ti ovu srbiju ovde je sve kurac, idemo na tajland znaci uzimamo lovu, jebemo shemale-ove, sprdamo se. oni na nas belce gledaju kao na bogove keve mi”.
Sad: ljudi molim vas samo zelimo svojoj kuci nemamo para Tajlandjani nas teraju u kurac
prvi deo je skroz ok.to sto ih je ovo izjebalo je druga stvar.
boli me kurac za sve te koji su isli da ga silje tamo,pa sada kukaju,ali su mi veci jadnici ovi sa spikom,nema se sada,a kurcili ste se.bas ona socijalisticka sljakerska sirotinja spika.
da se razumemo,ne bih da imam milion evra isao na tajland ili neke druge egzoticne ciganske destinacije.mozda je i super tamo,mozda imam losu sliku,ali tu sliku nece popraviti vase iskustvo ili vaseg brata koji je bio tamo.ako neko zeli da me razuveri.ljakse zatucani sam.u svakom slucaju,ko voli i treba da ide.da nema ovog sranja.treba ljudi da trose kintu na stvari koje im gode.
RAZBILI SMO POLA MILIONA, KO HOCE DA CESTITA NEKA CESTITA <3
Amerika se popela na drugo mesto u trci, jos malo pa ce biti prvi
Inace, ne znam jel iko ispratio koliko Sasa Radulovic i ova njegova ekipa govana sere oko ovog
citam da je djordje david pozitivan na koronu.
ana bekuta mu u znak podrske poslala poruku "izadji i bori se".
Ta slina kad bi riknula od korone, au, pa druze ispraznio bih okvir od srece
tajland super kul ako se maknes malo iz vecih gradova gde se partija i ako ne ides dok je kuga napolju.
inace, ovo ce bas da sjebe ameriku, sa kolicinom dijabeticara tamo. u kini se nesto nije ni pominjalo kao rizicni faktor (valjda zato sto mrsavi), a ovde pocinjemo da vidimo da je poprilicno zajebano i za debele.
sta god bilo to sto te zadise na mali napor to ti smanjuje sanse sa ovim cudom cini se.
radulović je najmlohavija opoziciona pojava u novijoj srpskoj istoriji. Lik je opsednut vučićem, bukvalno nema nikakav plan sem kritikovanja vlasti, pred svaki govor samo upire prstom i govori o vučiću, ne kapira jadnik da mu samo diže cenu još više, a sebe zakopava i ispada ona najgora tužibaba koja pre časa prijavi učiteljici ko se gađao kredama za vreme odmora.
ako to kažem kao neko ko je uglavnom za umereno levije i demokratskije opcije, onda je jasno o kakvom se slinavku radi. Već zamišljam kako bi izgledala situacija da je on sad na vlasti, dočekivanje migranata s jedne strane i gastoza bez ikakve provere sa druge, pa zajednički parti podrške najugroženijim zemljama, slanje neke slinave poruke mira i tolerancije svetu dok on drnda gitaricu i peva američki evergrin, a svi oko njega đuskaju i šire zarazu..
kod kine je izgibija zbog velikog broja pušača. u kini pusi 50% odraslih muškaraca.
a i kinezi lazu za brojeve zaraženih ne bi li ispali kompetentni.
najjači su mi rusi koji nesto kao idu pomagati talijanima da pokažu kako je EU nesposobna, a za mjeseca u rusiji će biti apokalipsa jer su nesposobni da bog sačuva.
Pa dobro, neka momci daju sad svoja dupeta za po 5-10 dolara isto onoliko koliko plaćali tajlandskim prostitutkama i šimejlovima, šta drugo. Za 2 meseca će da zarade tih 2000 dolara
Ameri će tek da ga najebu, sad se puni statistika obolelih nenormalnom brzinom, al će krenuti da masovno umiru za nekih desetak dana.
Zajebaće kinu i italiju zajedno.
Poserem se na koronu. Jebem mater i kinezima i vučiću i policijskom času. Primoran sam da pešačim od medakovića do železnika. Zadnji kilometar je bio kritičan.
Pipac, ti nisi bas najupoznatiji sa politikom g. Radulovica cim tako pricas.
G. Radulovic ima ozbiljan plan i program i resenja za najteza pitanja, ukljucujuci i Kosovo.