Prijava

Trifors daj neki kontekst za ove slike, ne mogu saf gledam 15 min senilnog Bidena si lud

To nije Biden valjalo bi ti da odvojiš toliko vremena zbog kvalitetnog smeha i sprdnje makar na preskokce pogledaj o čemu se radi biće ti jasno, znači nezvanično ga zovemo Bidan pošto još uvek ne znamo ko je ispod gumene maske

Daj brt sta nije Biden ;/

Najluđa teorija (a po svemu što sam do sad video i istražio ne bi me čudilo da se na kraju ispostavi da je stvarno tako):

Maske nisu obavezne da štite narod od virusa već od pametne prašine a.k.a. morgelona.

Vojska vs vojnoindustrijski kompleks je ime ovog filma

Only the president can give the State of the Union.
Joe Biden is NOT THE PRESIDENT! (Cos he dead).
According to the United States Constitution the President must address the nation during the months of January or February per invitation from the speaker of the house.

The only person addressing the nation on 02/28/2021 is Donald John Trump.

Triforce, predsjednik Amerike ne drži State of the Union u godini inauguracije nego drži Joint Session of Congress, što će Biden uraditi u Martu.

Svojevoljno dopuštaš da ti raznorazni teoretičari zavjera lažu. Kao imaš neki insider info a nemaš veze o vezi i je znaš kolikosi glup

Dunning-Krueger sindrom u prvom planu. Liječi se, idiote.

Evo ako se ovo ostvari svi cemo priznati da smo bili u krivu fakat, a ako i ovde failujes priznaj porez i zakljucaj temu, realno ovo je biti il ne biti

Scouser

Evo ako se ovo ostvari svi cemo priznati da smo bili u krivu fakat, a ako i ovde failujes priznaj porez i zakljucaj temu, realno ovo je biti il ne biti

Kako ti znas da se odnosi na ovu godinu?

Ili ovu dimenziju hmm

Ledeni: da, potpuno je normalno vjerovati ovim bajkama za odrasle i mantri koja je do sada imala hiljade propalih prognoza i nijednu ostvarenu. Ali nema veze, sljedeća "prognoza" će se očigledno ostvariti kad-tad.

Taj tvoj argument koriste slaboumni idioti koji nemaju muda priznati da su pali na laž pa traže izgovore da se farsa nastavi. To jest, članovi kulta koji ne žele da se suoče sami sa sobom i da priznaju da su bili prevareni.

Sramota je vrlo jaka stvar. Psihologija 101

Diši i broj do 10 druže, davnih dana sam ukazao da ovaj nije pod libelu nego ostali pričaju ma sprda se Trifirs, troluje, uopšte ga esid nije dokusurio i td.

Oprosti Ledeni, komentar je upućen Triforceu a ja nisam skontao da si bio sarkastičan.

Triforce je po svoj prilici trenutno jedan bolesni morski krastavac sa očima. Takozvani nalog Q, ispod kojeg je sigurno Jim Watkins iz Philippina ili njegov mamlazni sin Ron koji trenutno živi u Japanu, nije postao skoro 3 mjeseca. I sad, odakle mu te najnovije "teorije" ako ne iz dupeta ostalih nezaposlenih šarlatana poput njega? Svi neki eksperti a niko blage veze o vezi nema i samo sklapa bajke, kreirajući random konekcije ne izmedju stvari koje su tu nego između stvari koji oni hoće da vide. To komotno možeš dijagnozirati kao šizofrenija, paranoja ili deluzije i svi ti koji to briju su primarni kandidati za psihijatrijsku bolnicu.

Džaba je priroda koristila resurse kreirajući stvorenje poput njega koje trenutno faktički nema nikakve svrhe. Umjesto njega je mogao biti neki naučnik ili doktor a ne tip koji svakodnevno širi bajke za mentalno poremećene i brabonja u eter interneta s jednom rukom u gaćama.

Aha ček ček sad tek vidim šta ste ovde pisali dajte mi par minuta da spremim odbranu

Izgubljeni orao 9 spanske legije u britaniji pronadjen

FOTO

#Q #Legio IX Hispana #raskrinkavanje